Избери най-добрия Креатин за теб ! Следете за промо код в нашата фейсбук страница Фитнес и Здраве

Действие и ефект от прием на MuscleTech Essentials series Platinum 100% Creatine.

Описание на MuscleTech Essentials series Platinum 100% Creatine начин на прием и дозировка

MuscleTech Essentials series Platinum 100% Creatine предлагат високо качествен HPLC-тестван креатин.HPLC креатин монохидрат е форма на креатин, която има по-висок процент на усвояване, отколкото другите форми на креатин. HPLC креатин се произвежда при течна хроматография под високо налягане,процеса включва обработка на креатин чрез HPLC машина, която разбива креатин монохидрат до най-малките възможни молекулите, за по-бърза абсорбция в кръвния поток след поглъщане.Микронизиран Креатин HPLC поставя нови стандарти за всички добавки, включени в категорията на Креатин Монохидрат, като микрочастиците креатин произведени по тази технология са 20 пъти по-малки, отколкото в нормален креатин под формата на прах. Независимо от факта, че процесът на смилане увеличава разходите,ползите надвишават разходите.Така микронизирания HPLC креатин се абсорбира по-добре и абсорбцията в червата е по-бърза в сравнение с обикновения креатин на прах.Това ще ще имате първокачествено гориво за мускулите - Аденозин трифосфат (АТР),и енергия за мускулна активност точно в нужния момент.

Platinum 100% Creatine доставя фосфат на мускулите в най критичните моменти при тежки тренировки,така ще можете да тренирате по-тежко за по-дълго време.Което ще помогне да покачите размер, мускулна маса и сила, които няма да останат незабелязани!Креатинът е добавка, използвана от спортисти, културисти и много други спортове, които желаят да получат максимално мускулна маса,сила и енергия. Creatyine добавки са важни, защото около 95% от общия креатин в човешкото тяло се намира в скелетната мускулатура и при тежки тренировки за изграждане на мускулите на тялото, не може да доставите достатъчно креатин от храната, която приемате ежедневно. Ето защо креатин е от основно значение за тези, които търсят покачване на мускулна маса и сила.

Често Креатин, се бърка с Л карнитин. Това са две различни добавки с различно действие, Научете повече за Л карнитина https://l-carnitine.bg/

Прочетете Повече информация за прием и Действие на Креатин [тук...]

За да засилите действието и ефекта от прием на креатин, добавете и качесвен Протеин-протеини!

Креатин монохидрат
Прием и Дозировка MuscleTech Essentials series Platinum 100% Creatine прием: Всяка порция от Platinum 100% Creatine съдържа 5 грама креатин, има 80 дози в опаковката. Той е неовкусен и е идеален вариант ако вие искате да приемете креатин монохидрат с прости въглехидрати като сок, декстроза, или спортна напитка за подобряване на абсорбцията.

MuscleTech Essentials series Platinum 100% Creatine Форум

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

MuscleTech Essentials series Platinum 100% Creatine

  • Наличност В наличност
  • 48.00
  • 38.00 лв.


Възможни варианти


MuscleTech Essentials series Platinum 100% Creatine

0 отзива / Мнения и отзиви за креатин


Сходни продукти

Кой е най-добрия креатин, мнения за Optimum Nutrition Creatine Powder

Съвсем не е случайно ,че Optimum Nutrition Creatine Powder е в класациите за най-добър креатин вече години наред.Optimum Nutrition са гарант за качество но когато добавим и CreaPure патент, ..

24.00 лв. 30.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Scitec 100% Creatine Monohydrate

Основната цел на всички спортисти и хора, които тренират активно във фитнес залите, е запазването на енергията,така необходима за гориво на мускулите и мозъка. Този проблем се отнася и за спортисти, п..

8.00 лв. 10.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за BioTech USA 100% Creatine Monohydrate

Креатин се свързва с фосфор в организма като креатин фосфат (СР), съединение заредено с енергия, използвана от мускулите при  незабавни енергийни нужди. CP се разгражда директно в аденозин трифос..

8.00 лв. 9.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за MuscleMeds Creatine Decanate

Creatine Decanate на MuscleMeds използва Революционна новаторска технология DecaDrive,която включва използването на методи, които гарантират максимална ефективност и  действие чрез фармацевтични ..

28.00 лв. 36.00 лв.

Етикети: Креатин монохидрат, Creatine Monohydrate,

Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега