MuscleTech Essentials series Platinum 100% Creatine

Бърза Поръчка

Бърза Поръчка за 15 секунди.

Изпратете Вашите данни и Ние ще се свържем с Вас до 2 часа, за потвърждаване на поръчката.

Име:
Телефон:
E-mail:
Офис Еконт:


Купи
-30% MuscleTech Essentials series Platinum 100% Creatine

Продуктите, които се предлагат на този сайт, не са лекарства и не трябва да се използват за самолечение. Преди да закупите и използвате дадена хранителна добавка, трябва да се консултирате с лекар.

MuscleTech Essentials series Platinum 100% Creatine предлагат високо качествен HPLC-тестван креатин.HPLC креатин монохидрат е форма на креатин, която има по-висок процент на усвояване, отколкото другите форми на креатин. HPLC креатин се произвежда при течна хроматография под високо налягане,процеса включва обработка на креатин чрез HPLC машина, която разбива креатин монохидрат до най-малките възможни молекулите, за по-бърза абсорбция в кръвния поток след поглъщане.Микронизиран Креатин HPLC поставя нови стандарти за всички добавки, включени в категорията на Креатин Монохидрат, като микрочастиците креатин произведени по тази технология са 20 пъти по-малки, отколкото в нормален креатин под формата на прах. Независимо от факта, че процесът на смилане увеличава разходите,ползите надвишават разходите.Така микронизирания HPLC креатин се абсорбира по-добре и абсорбцията в червата е по-бърза в сравнение с обикновения креатин на прах.Това ще ще имате първокачествено гориво за мускулите - Аденозин трифосфат (АТР),и енергия за мускулна активност точно в нужния момент.

Platinum 100% Creatine доставя фосфат на мускулите в най критичните моменти при тежки тренировки,така ще можете да тренирате по-тежко за по-дълго време.Което ще помогне да покачите размер, мускулна маса и сила, които няма да останат незабелязани!Креатинът е добавка, използвана от спортисти, културисти и много други спортове, които желаят да получат максимално мускулна маса,сила и енергия. Creatyine добавки са важни, защото около 95% от общия креатин в човешкото тяло се намира в скелетната мускулатура и при тежки тренировки за изграждане на мускулите на тялото, не може да доставите достатъчно креатин от храната, която приемате ежедневно. Ето защо креатин е от основно значение за тези, които търсят покачване на мускулна маса и сила.
Креатин монохидрат
Прием и Дозировка MuscleTech Essentials series Platinum 100% Creatine прием: Всяка порция от Platinum 100% Creatine съдържа 5 грама креатин, има 80 дози в опаковката. Той е неовкусен и е идеален вариант ако вие искате да приемете креатин монохидрат с прости въглехидрати като сок, декстроза, или спортна напитка за подобряване на абсорбцията.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 10999
  • Марка Muscletech
  • Модел 019
  • Наличност В наличност
11Разпродадени Днес
  • 99.00 лв.
  • 69.00 лв.
  • С ДДС

Възможни варианти

Етикети: Креатин монохидрат, Creatine Monohydrate,