Избери най-добрия Креатин за теб ! Следете за промо код в нашата фейсбук страница Фитнес и Здраве

Действие и ефект от прием на All American EFX Efx kre alkalyn PRO.

Описание на All American EFX Efx kre alkalyn PRO начин на прием и дозировка

Efx kre alkalyn PRO е изготвен по нова технология кре-алкалин,който ще Ви донесе висока производителност и ще захрани мускулите ви със супер комбинация от нов мулти-патентован Kre-Alkalyn EFX и прецизна комбинация от уникални растителни екстракти. Тази мощна комбинация работи в синхрон, за да стартира невероятна мускулна активация и концентрация за тренировки - повече от това ,което някога сте мечтали.Efx kre alkalyn PRO Съдържа:

  • Kre-Алкалоид: 1275 мг Kre-Alkalyn (буфериран креатин монохидрат):
  • 1,200 мг Черен чай Екстракт, Екстракт от зелен чай, бял чай Екстракт (стандартизиран до кофеин и алкалоиди): 75 мг

С Efx kre alkalyn PRO, не е необходимо да правите цикли на прием,зареждаща доза или да имате притеснания от креатин монохидрат странични ефекти.Приемате доза от 2 капсули преди тренировка и 2 след тренировка и се радвате на ефекта който ще почуствате от приема.Организма има нужда от доставка на креатин, точна в използваемата за него форма и Efx kre alkalyn PRO ще му я даде.Когато един спортист тренира интензивно, му е необходима енергия за мускулите, за да функционират правилно. Енергията, която използва идва от различни източници.Бъдете сигърни че това е най-добрия източник на енергия за Вашето тяло и изтощени мускули.

Често Креатин, се бърка с Л карнитин. Това са две различни добавки с различно действие, Научете повече за Л карнитина https://l-carnitine.bg/

Прочетете Повече информация за прием и Действие на Креатин [тук...]

За да засилите действието и ефекта от прием на креатин, добавете и качесвен Протеин-протеини!

Кре-алкалин
Прием и Дозировка Кre alkalyn efx pro прием: С креатин кре-алкалин не е нужно да почивате между циклите и да правите зареждаща доза както с креатин монохидрат или ,приемайте 1.5 грама до 3.0 грама - една до две капсули около 30 минути преди тренировка.

All American EFX Efx kre alkalyn PRO Форум

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

All American EFX Efx kre alkalyn PRO

  • Наличност В наличност
  • 59.00
  • 50.00 лв.


Възможни варианти


All American EFX Efx kre alkalyn PRO

0 отзива / Мнения и отзиви за креатин


Сходни продукти

Кой е най-добрия креатин, мнения за All American EFX Efx kre alkalyn

Kre-Alkalyn EFX представлява значителен пробив в индустрията на хранителни добавки за покачване на мускулна маса и сила. Благодарение на своята мулти-патентована, технология за стабилизация на креатин..

31.00 лв. 35.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Now Foods Kre-Alkalyn

Now Foods Kre-Alkalyn съдържа патентована формула на буферен креатин в капсули от 750 милиграма, която позволява той да достигне до мускулните клетки с неговата максимална сила и чистота. Тази патенто..

57.99 лв. 58.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Pure Nutrition Kre-alkalyn

Научните Изследвания показват драстично увеличение на концентрацията на креатин фосфат,при прием на Пюр нутришън кре-алкалин дори още след първите 2 дни.Защо е така ли? Защото Pure kre-..

40.99 лв. 41.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Amix Kre-Alkalyn

Основният проблем с всички съществуващи видове креатин е че организма има нужда от доставка на креатин в използваема за него форма. Смята се, че основната причина за оплаквания, произтичащи от консума..

41.99 лв. 42.00 лв.

Етикети: Кре-алкалин,

Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега