Amix Kre-Alkalyn

Бърза Поръчка

Бърза Поръчка за 15 секунди.

Изпратете Вашите данни и Ние ще се свържем с Вас до 2 часа, за потвърждаване на поръчката.

Име:
Телефон:
E-mail:
Офис Еконт:


Купи
Amix Kre-Alkalyn

Продуктите, които се предлагат на този сайт, не са лекарства и не трябва да се използват за самолечение. Преди да закупите и използвате дадена хранителна добавка, трябва да се консултирате с лекар.

Основният проблем с всички съществуващи видове креатин е че организма има нужда от доставка на креатин в използваема за него форма. Смята се, че основната причина за оплаквания, произтичащи от консумацията на креатин, а именно, стомашни спазми, подуване и дехидратация, е причинена от защита на организма от токсично съединение креатинин.Известните орални креатин добавки се разтварят в кисели разтвори с рН в границите от 3-6. Изследванията показват, че при тези нива на рН, скоростта на преобразуването на креатина да креатинин е почти мигновен.Ето защо съществува необходимост от орална креатин добавка, която е под формата на прах, капсули, таблетки или течност, която е стабилна при смесване с вода или стомашните киселини.

Кре-алкалин на Амикс e точно тази нова форма на креатин, от която тялото има нужда.Тя е със стойност на pHнад 12, която се постигна при патентован процес на производство.Amix Kre-Alkalynе хранителна добавка, съдържаща 100% стабилен креатин, който можете да приемате без зареждаща фаза, нужда от почивки при циклична употреба и избягвате всякакви странични ефекти.С прием на Amix Kre-Alkalyn ще усетите незабавни резултати.
Кре-алкалин
Прием и Дозировка Amix Kre-Alkalyn прием: В Тренировъчни дни: 1 капсула сутрин 30 минути преди първото хранене, и 1-2 капсули 30 минути преди тренировка. Измийте надолу с прибл. 300 мл вода. В не-тренировъчни дни: 1 капсула сутрин 30 минути преди първото хранене, и 1-2 капсули 30 минути преди последното хранене.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 10718
  • Марка Amix Nutrition
  • Модел 058
  • Наличност В наличност
3Разпродадени Днес
  • 52.00 лв.
  • С ДДС

Възможни варианти

Етикети: Кре-алкалин, Kre-Alkalyn