noscript

Amix creatine monohydrate powder

-0% Amix creatine monohydrate powder

Amix creatine monohydrate powder e 100% чист микронизиран креатин монохидрат.Това което е важно да се подчертае за този креатин е ,че има хроматографични тестове (HPLC) ,които потвърждават добротокачество на креатин монохидрат.При дневни дози от 5 грама креатин монохидрат, се постига покачванена мускулна маса и сила.Задължително е да се пие голямо количество вода заедно с прием на креатин особенно по време на зареждащата фаза ,която продължава 7 дена по 20 грама на ден креатин. Това ще осигури добра хидратация на мускулите, което придава обем и плътност. Креатин Монохидрат) е доказано ефективна хранителна добавка за покачване на мускулна маса и сила. Доставя незабавно енергия за мускулите,което Ви дава сила и издръжливост в тренировките.Креатин монохидрат,може да се комбинира с L-глутамин, аминокиселини и суроватъчен протеин.

Креатин монохидрат
Прием и ДозировкаAmix creatine monohydrate powder прием: Смесете 1 лъжичка (5 g) с 200-300 милилитра вода или сок и изпийте 30-60 минути преди тренировка. Атлети,които използват креатин монохидрат трябва да консумират най-малко 2500 мл вода дневно за да има максимална хидратация на организма.

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 6477
  • Марка Amix Nutrition
  • Код на продукта 048
  • Наличност В наличност
9Разпродадени Днес
  • 20.00
  • 19.99

Възможни варианти

Етикети: Креатин монохидрат, Creatine Monohydrate,

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи