noscript

Athletic Xtreme German Creatine

-21% Изчерпан Athletic Xtreme German Creatine

Креатин обикновено се приема в продължение на 2 месеца а при някои спортисти и за по дълъг период от време, или се правят цикли. Поради тази причина, качеството на креатин, трябва да бъде важен фактор при избора на продукт.Немски Креатин съдържа Creapure Creatine Monohydrate. Той е произведен в Германия и е най-чистата,най-безопасна и най-ефективна форма на креатин на световния пазар днес.По-ниско качествените креатини съдържат високи нива на примеси. Тези примеси включват Дициандиамид (DCD), дихидротриазин (DHT), креатинин, и са опасни за вашето здраве.Creapure на немския креатин, гарантирана най-висока степен на чистота, и минимум 99,95% съдържание.Производствените условия и подбора и обработката на суровини са решаващи фактори ,които определят качеството на креатин монохидрат.Доказано увеличава силата,чистата мускулна маса и скоростта на възстановяване.

Креатин монохидрат
Прием и ДозировкаGerman creatine прием и Дозировка: 1 пълна чаена лъжичка (5 грама) преди или след тренировка. Брой дози в опаковка: 60 Количество в доза Creapure Creatine Monohydrate - 5 грама.Невероятно качество на немски креатин.

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 5643
  • Марка Anabolic xtreme
  • Код на продукта 018
  • Наличност Изчерпан
5Разпродадени Днес
  • 28.00
  • 22.00

Възможни варианти

Етикети: Креатин монохидрат, Creapure Creatine, Creatine Monohydrate,

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи