BioTech USA 100% Creatine Monohydrate

Бърза Поръчка

Бърза Поръчка за 15 секунди.

Изпратете Вашите данни и Ние ще се свържем с Вас до 2 часа, за потвърждаване на поръчката.

Име:
Телефон:
E-mail:
Офис Еконт:


Купи
BioTech USA 100% Creatine Monohydrate

Продуктите, които се предлагат на този сайт, не са лекарства и не трябва да се използват за самолечение. Преди да закупите и използвате дадена хранителна добавка, трябва да се консултирате с лекар.

Креатин се свързва с фосфор в организма като креатин фосфат (СР), съединение заредено с енергия, използвана от мускулите при  незабавни енергийни нужди. CP се разгражда директно в аденозин трифосфат (ATP, топлинна енергия) първичен източник на енергия за организма. Всякакви бързи и мощни движения като вдигане на тежести или спринт, са подхранвани от CP. Скелетната мускулатура държи CP в големи количества в зависимост от нивото на спортиста. Мускулите, които са принудени да изпълняват движения които изискват значително ниво на енергия често имат, и изискват много по-големи концентрации на креатин, свободни аминокиселини, и протеини. Повече запаси от креатин които можете да усигурите чрез прием на 100% Креатин Монохидрат Микронизиран, означава, че ще дадете на тялото си енергията нужна за извършване на повече работа, в точно определения момент.Прием на BioTech USA 100% Creatine Monohydrate сe превърна в задължително условие за атлети, които искат да увеличат интензивността на тренировката, и да забавят появата на умора. Изследванията показват, че допълването на дневното меню с 100% Creatine Monohydrate 100gr BioTech , може да стимулира покачване на мускулна маса, сила и издръжливост, подобряване на спортните постижения, както и ускоряване на възстановяването на мускулите.

Креатин монохидрат
Прием и Дозировка BioTech USA 100% Creatine Monohydrate прием: 100% чист фармацевтичен креатин на прах, приемайте 5 грама преди тренировка и 5 грама след тренировка.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 14576
  • Марка BioTech USA
  • Модел 004
  • Наличност В наличност
28Разпродадени Днес
  • 40.00 лв.
  • С ДДС

Възможни варианти

Етикети: Креатин монохидрат, Creatine Monohydrate