Prozis Sport Creatine Monohydrate Creapure

Бърза Поръчка

Бърза Поръчка за 15 секунди.

Изпратете Вашите данни и Ние ще се свържем с Вас до 2 часа, за потвърждаване на поръчката.

Име:
Телефон:
E-mail:
Офис Еконт:


Купи
New -8% Prozis Sport Creatine Monohydrate Creapure

Продуктите, които се предлагат на този сайт, не са лекарства и не трябва да се използват за самолечение. Преди да закупите и използвате дадена хранителна добавка, трябва да се консултирате с лекар.

Prozis Sport Creatine Monohydrate Creapure е креатин, който отговаря на всички критерии, за да бъде безопасна и изключително ефективна фитнес добавка, която е в състояние да донесе невероятни и естествени резултати от гледна точка на спортните резултати и увеличаване на мускулната маса.Както многократно сме споменавали всички продукти които носят логото на Creapure, са достойни да заемат челни позиции при добавките , като най-добър креатин монохидрат. Днес креатин е един от най-търсените и най-ефективните спортни добавки и се използва от всеки, който работи сериозно, за да се максимизира физическия си потенциал и производителността.Колкото повече креатин съхраняват нашите мускулни клетки, толкова по-лесно е за организма да произвежда АТФ. За това креатин добавки са изключително важни за спортистите които правят високо интензивни тренировки, тъй като това им позволява да се борят с болка и изтощението.

Креатин монохидрат
Прием и Дозировка Prozis Sport Creatine Monohydrate Creapure прием: Вземете 5 грама креатин преди тренировка за сила и издръжливост и 5 грама след тренировка за подобряване на възстановяването и покачване на мускулна маса

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 6325
  • Марка Prozis Sport
  • Модел 065
  • Наличност В наличност
0Разпродадени Днес
  • 39.00 лв.
  • 36.00 лв.
  • С ДДС

Възможни варианти

Етикети: Креатин монохидрат, Creapure Creatine, Creatine Monohydrate,