Haya labs Sports Creatine HCL

Бърза Поръчка

Бърза Поръчка за 15 секунди.

Изпратете Вашите данни и Ние ще се свържем с Вас до 2 часа, за потвърждаване на поръчката.

Име:
Телефон:
E-mail:
Офис Еконт:


Купи
-0% Haya labs Sports Creatine HCL

Продуктите, които се предлагат на този сайт, не са лекарства и не трябва да се използват за самолечение. Преди да закупите и използвате дадена хранителна добавка, трябва да се консултирате с лекар.

Haya labs sports creatine hcl 200g представлява хранителна добавка Креатин хидрохлорид.

Това което отличава този предпочитан суплемет от обикновения креатин монохидрат е ,че той притежава само положителните ефекти и то умножени по пет,без познатите креатин странични ефекти.

Креатин хидрохлорид мнения:спомага за изграждане на чиста мускулна маса ,увеличава физическата сила и издръжливост,като не допуска появата на мускулна треска.

Creatine hcl отзиви :предпочитана креатинова добавка пред останалите видове креатин,защото е много по-бърза усвоима от организма,притежава отлична разтворимост,не е необходимо да се прави зареждане и не се наблюдава ефект подпухналост от задържане на вода,само спомага за подобряване на спортните резултати.

Креатин хидрохлорид
Прием и Дозировка Haya labs Sports Creatine HCL прием: Дозировка на креатин хидрохлорид на хая е 1 грам ,което се равнява на (1/4 чаена лъжичка) .Вземете 1 доза с чаша вода преди тренировка и една след тренировка.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 7591
  • Марка Haya labs
  • Модел 030
  • Наличност В наличност
1Разпродадени Днес
  • 33.00 лв.
  • 32.99 лв.
  • С ДДС

Възможни варианти

Етикети: Креатин хидрохлорид