All American EFX Efx kre alkalyn

Бърза Поръчка

Бърза Поръчка за 15 секунди.

Изпратете Вашите данни и Ние ще се свържем с Вас до 2 часа, за потвърждаване на поръчката.

Име:
Телефон:
E-mail:
Офис Еконт:


Купи
All American EFX Efx kre alkalyn

Продуктите, които се предлагат на този сайт, не са лекарства и не трябва да се използват за самолечение. Преди да закупите и използвате дадена хранителна добавка, трябва да се консултирате с лекар.

Kre-Alkalyn EFX представлява значителен пробив в индустрията на хранителни добавки за покачване на мускулна маса и сила. Благодарение на своята мулти-патентована, технология за стабилизация на креатин "рН-Correct®". Учените откриват, че за да е стабилна молекулата креатин тятрябва да е с рН над 12. Kre-Alkalyn® EFX е единственият креатинов продук с рН над 12, защото молекулите му са синтезирани с "буферни" агенти, използващи патентован производствен процес.Креатин става нестабилен и започва да се разделят на креатинин (страничен продукт на креатин), когато се смеси с течност. Патентованите изследвания за Kre-Alkalyn показват, че скоростта на този процес на преобразуване е пряко свързана с нивото на рН на креатина - колкото са по-ниски рН нивата, толкова по-податлив е на преобразуване креатина. Освен това, този същия процент на реализация се забавя драстично, тъй като рН на креатина се повишава до над 7,и спира напълно при рН над 12.

Кре-алкалин
Прием и Дозировка All american efx kre-alkalyn efx Начин на прием и дозировка: 2-3 грама дневно без да имате стомашни проблеми.Дневна доза от 2 капсули кре-алкалин,преди тренировка и 2 след тренировка.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 14808
  • Марка All American EFX
  • Модел 005
  • Наличност В наличност
11Разпродадени Днес
  • 59.00 лв.
  • С ДДС

Възможни варианти

Етикети: Кре-алкалин, Kre-Alkalyn