Избери най-добрия Креатин за теб ! Следете за промо код в нашата фейсбук страница Фитнес и Здраве

Действие и ефект от прием на All American EFX Efx kre alkalyn.

Описание на All American EFX Efx kre alkalyn начин на прием и дозировка

Kre-Alkalyn EFX представлява значителен пробив в индустрията на хранителни добавки за покачване на мускулна маса и сила. Благодарение на своята мулти-патентована, технология за стабилизация на креатин "рН-Correct®". Учените откриват, че за да е стабилна молекулата креатин тятрябва да е с рН над 12. Kre-Alkalyn® EFX е единственият креатинов продук с рН над 12, защото молекулите му са синтезирани с "буферни" агенти, използващи патентован производствен процес.Креатин става нестабилен и започва да се разделят на креатинин (страничен продукт на креатин), когато се смеси с течност. Патентованите изследвания за Kre-Alkalyn показват, че скоростта на този процес на преобразуване е пряко свързана с нивото на рН на креатина - колкото са по-ниски рН нивата, толкова по-податлив е на преобразуване креатина. Освен това, този същия процент на реализация се забавя драстично, тъй като рН на креатина се повишава до над 7,и спира напълно при рН над 12.

Често Креатин, се бърка с Л карнитин. Това са две различни добавки с различно действие, Научете повече за Л карнитина https://l-carnitine.bg/

Прочетете Повече информация за прием и Действие на Креатин [тук...]

За да засилите действието и ефекта от прием на креатин, добавете и качесвен Протеин-протеини!

Кре-алкалин
Прием и Дозировка All american efx kre-alkalyn efx Начин на прием и дозировка: 2-3 грама дневно без да имате стомашни проблеми.Дневна доза от 2 капсули кре-алкалин,преди тренировка и 2 след тренировка.

All American EFX Efx kre alkalyn Форум

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

All American EFX Efx kre alkalyn

  • Наличност В наличност
  • 35.00
  • 31.00 лв.


Възможни вариантиСходни продукти

Кой е най-добрия креатин, мнения за All American EFX Efx kre alkalyn PRO

Efx kre alkalyn PRO е изготвен по нова технология кре-алкалин,който ще Ви донесе висока производителност и ще захрани мускулите ви със супер комбинация от нов мулти-патентован Kre-Alkalyn EFX и прециз..

50.00 лв. 59.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Now Foods Kre-Alkalyn

Now Foods Kre-Alkalyn съдържа патентована формула на буферен креатин в капсули от 750 милиграма, която позволява той да достигне до мускулните клетки с неговата максимална сила и чистота. Тази патенто..

57.99 лв. 58.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Pure Nutrition Kre-alkalyn

Научните Изследвания показват драстично увеличение на концентрацията на креатин фосфат,при прием на Пюр нутришън кре-алкалин дори още след първите 2 дни.Защо е така ли? Защото Pure kre-..

40.99 лв. 41.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Amix Kre-Alkalyn

Основният проблем с всички съществуващи видове креатин е че организма има нужда от доставка на креатин в използваема за него форма. Смята се, че основната причина за оплаквания, произтичащи от консума..

41.99 лв. 42.00 лв.

Етикети: Кре-алкалин, Kre-Alkalyn

Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега