noscript

All American EFX Efx kre alkalyn

-11% All American EFX Efx kre alkalyn

Kre-Alkalyn EFX представлява значителен пробив в индустрията на хранителни добавки за покачване на мускулна маса и сила. Благодарение на своята мулти-патентована, технология за стабилизация на креатин "рН-Correct®". Учените откриват, че за да е стабилна молекулата креатин тятрябва да е с рН над 12. Kre-Alkalyn® EFX е единственият креатинов продук с рН над 12, защото молекулите му са синтезирани с "буферни" агенти, използващи патентован производствен процес.Креатин става нестабилен и започва да се разделят на креатинин (страничен продукт на креатин), когато се смеси с течност. Патентованите изследвания за Kre-Alkalyn показват, че скоростта на този процес на преобразуване е пряко свързана с нивото на рН на креатина - колкото са по-ниски рН нивата, толкова по-податлив е на преобразуване креатина. Освен това, този същия процент на реализация се забавя драстично, тъй като рН на креатина се повишава до над 7,и спира напълно при рН над 12.

Кре-алкалин
Прием и ДозировкаAll american efx kre-alkalyn efx Начин на прием и дозировка: 2-3 грама дневно без да имате стомашни проблеми.Дневна доза от 2 капсули кре-алкалин,преди тренировка и 2 след тренировка.

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 6645
  • Марка All American EFX
  • Код на продукта 005
  • Наличност В наличност
10Разпродадени Днес
  • 35.00
  • 31.00

Възможни варианти

Етикети: Кре-алкалин, Kre-Alkalyn

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи