noscript

Amix Kre-Alkalyn

-0% Amix Kre-Alkalyn

Основният проблем с всички съществуващи видове креатин е че организма има нужда от доставка на креатин в използваема за него форма. Смята се, че основната причина за оплаквания, произтичащи от консумацията на креатин, а именно, стомашни спазми, подуване и дехидратация, е причинена от защита на организма от токсично съединение креатинин.Известните орални креатин добавки се разтварят в кисели разтвори с рН в границите от 3-6. Изследванията показват, че при тези нива на рН, скоростта на преобразуването на креатина да креатинин е почти мигновен.Ето защо съществува необходимост от орална креатин добавка, която е под формата на прах, капсули, таблетки или течност, която е стабилна при смесване с вода или стомашните киселини.

Кре-алкалин на Амикс e точно тази нова форма на креатин, от която тялото има нужда.Тя е със стойност на pHнад 12, която се постигна при патентован процес на производство.Amix Kre-Alkalynе хранителна добавка, съдържаща 100% стабилен креатин, който можете да приемате без зареждаща фаза, нужда от почивки при циклична употреба и избягвате всякакви странични ефекти.С прием на Amix Kre-Alkalyn ще усетите незабавни резултати.
Кре-алкалин
Прием и ДозировкаAmix Kre-Alkalyn прием: В Тренировъчни дни: 1 капсула сутрин 30 минути преди първото хранене, и 1-2 капсули 30 минути преди тренировка. Измийте надолу с прибл. 300 мл вода. В не-тренировъчни дни: 1 капсула сутрин 30 минути преди първото хранене, и 1-2 капсули 30 минути преди последното хранене.

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 5331
  • Марка Amix Nutrition
  • Код на продукта 058
  • Наличност В наличност
2Разпродадени Днес
  • 42.00
  • 41.99

Възможни варианти

Етикети: Кре-алкалин, Kre-Alkalyn

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи