Избери най-добрия Креатин за теб ! Следете за промо код в нашата фейсбук страница Фитнес и Здраве

Действие и ефект от прием на MyProtein Creatine Ethyl Ester HCL..

Описание на MyProtein Creatine Ethyl Ester HCL. начин на прием и дозировка

Креатин Етил Естер (CEE) е по-ефективен вариант на популярната хранителна добавка креатин монохидрат,по-лесен за абсорбация за  организма.CEE помага да се осигури бърз тласък на ATP за работещите мускули, което от своя страна улеснява покачването на чистата мускулна маса, сила и мощ. Креатин Етил Естер е лесен за използване и дава фантастични резултати,препоръчва се на всеки, който иска да подобри своята физика и спортно представяне без странични ефекти.

Креатин Етил Естер е модерна хранителна добавка, за покачване на мускулна маса и сила, която има добавени естерни соли. Тези естерни соли го правят по-лесен за абсорбация и се приема с лекота от мускулните клетки. Някои от ползите на CEE в сравнение с традиционните форми на креатин, са свързани с факта, че са необходими по-малки дози, за да се получи същия ефект, като в същото време избягвате от подуване на корема и се елиминира зареждащата фаза.

Често Креатин, се бърка с Л карнитин. Това са две различни добавки с различно действие, Научете повече за Л карнитина https://l-carnitine.bg/

Прочетете Повече информация за прием и Действие на Креатин [тук...]

За да засилите действието и ефекта от прием на креатин, добавете и качесвен Протеин-протеини!

Креатин Етил естер
Прием и Дозировка Creatine Ethyl Ester HCL прием: В тренировъчен ден 1 мерителна лъжичка = 2,5 грама, 30 минути преди тренировка.В не тренировъчен ден 1 доза сутрин преди закуска.

MyProtein Creatine Ethyl Ester HCL. Форум

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

MyProtein Creatine Ethyl Ester HCL.

  • Наличност В наличност
  • 26.00
  • 23.00 лв.


Възможни вариантиСходни продукти

Кой е най-добрия креатин, мнения за Pure Nutrition Creatine ethyl ester

Creatine Ethyl Ester e съединение на креатин с естерна група,която спомага на креатина да премине през киселинната среда в стомаха без поражения за да достигне до мускулите, в чиста форма кр..

34.99 лв. 35.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Amix Nutrition Creatine Ethyl Ester cps

Amix Creatine Ethyl Ester HCL (CEE) е креатин монохидрат с добавен естер,това е органично съединение, образуващо се от естерификация между алкохол и карбоксилна киселина. Тази естерифик..

27.99 лв. 28.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Bulk Powders Creatine Ethyl Ester

Creatine Ethyl Ester прах задържа по-малко количество вода в сравнение с други форми на креатин. Много хора страдат от задържане на вода и подуване на корема при използване на креатин монохидрат, но к..

13.00 лв. 16.00 лв.

Етикети: Креатин етил естер, Creatine Ethyl Ester

Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега