MyProtein Creatine Ethyl Ester HCL.

Бърза Поръчка

Бърза Поръчка за 15 секунди.

Изпратете Вашите данни и Ние ще се свържем с Вас до 2 часа, за потвърждаване на поръчката.

Име:
Телефон:
E-mail:
Офис Еконт:


Купи
-34% MyProtein Creatine Ethyl Ester HCL.

Продуктите, които се предлагат на този сайт, не са лекарства и не трябва да се използват за самолечение. Преди да закупите и използвате дадена хранителна добавка, трябва да се консултирате с лекар.

Креатин Етил Естер (CEE) е по-ефективен вариант на популярната хранителна добавка креатин монохидрат,по-лесен за абсорбация за  организма.CEE помага да се осигури бърз тласък на ATP за работещите мускули, което от своя страна улеснява покачването на чистата мускулна маса, сила и мощ. Креатин Етил Естер е лесен за използване и дава фантастични резултати,препоръчва се на всеки, който иска да подобри своята физика и спортно представяне без странични ефекти.

Креатин Етил Естер е модерна хранителна добавка, за покачване на мускулна маса и сила, която има добавени естерни соли. Тези естерни соли го правят по-лесен за абсорбация и се приема с лекота от мускулните клетки. Някои от ползите на CEE в сравнение с традиционните форми на креатин, са свързани с факта, че са необходими по-малки дози, за да се получи същия ефект, като в същото време избягвате от подуване на корема и се елиминира зареждащата фаза.

Креатин Етил естер
Прием и Дозировка Creatine Ethyl Ester HCL прием: В тренировъчен ден 1 мерителна лъжичка = 2,5 грама, 30 минути преди тренировка.В не тренировъчен ден 1 доза сутрин преди закуска.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 7466
  • Марка My Protein
  • Модел 012
  • Наличност В наличност
3Разпродадени Днес
  • 29.00 лв.
  • 19.00 лв.
  • С ДДС

Възможни варианти

Етикети: Креатин етил естер, Creatine Ethyl Ester