Избери най-добрия Креатин за теб ! Следете за промо код в нашата фейсбук страница Фитнес и Здраве

Действие и ефект от прием на Mex Nutrition Pure Creatine Monohydrate.

Описание на Mex Nutrition Pure Creatine Monohydrate начин на прием и дозировка

Креатин монохидрат, който се предлага на пазара с лого Creapure ® на опаковката си показват, че техният продукт съдържа най-доброто качество на съставките  с произход от Германия.Името на марката за Всички големи производители на спортни хранителни добавки по целия свят означава само едно ,безкомпромисно качество и чистота на продуктите.Ако трябва да бъда честен първоначално не повярвах че за тази цена на креатин, можеш да купиш качество което предлага CREAPURE.Повечето компании с ниска  цена на креатин, предлага некачествен креатин. Когато видях логото на Creapure ® на етикета на Mex Nutrition MEX Pure Creatine Monohydrate, гарантиращ фармацевтично качество креатин,разбрах че едва ли ще намеря по-добра зделка за 540 грама креатин.

MEX Pure Creatine Monohydrate е без абсолютно никакви добавки и пълнители 99,95% чистота Creapure® е тествана за примеси с помощта на високоефективна течна хроматография (HPLC).Така можете да сте сигурни ,че купувате високо качество креатин на уникална цена и ще получите очакваните от вас резултати!

Често Креатин, се бърка с Л карнитин. Това са две различни добавки с различно действие, Научете повече за Л карнитина https://l-carnitine.bg/

Прочетете Повече информация за прием и Действие на Креатин [тук...]

За да засилите действието и ефекта от прием на креатин, добавете и качесвен Протеин-протеини!

Креатин монохидрат
Прием и Дозировка Mex Nutrition Pure Creatine Monohydrate прием:Както при всеки креатин монохидрат е нужно да направите зареждаща фаза от 6-7 дена в която да приемате 4 пъти по 5 грама разпределени през деня с повече вода и въглехидрати.И през следващите 50 дена можете да приемате по 5-10 грама преди тренировка.

Mex Nutrition Pure Creatine Monohydrate Форум

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

Mex Nutrition Pure Creatine Monohydrate

  • Наличност В наличност
  • 25.00
  • 24.99 лв.


Възможни варианти


Mex Nutrition Pure Creatine Monohydrate

0 отзива / Мнения и отзиви за креатин


Сходни продукти

Кой е най-добрия креатин, мнения за Optimum Nutrition Creatine Powder

Съвсем не е случайно ,че Optimum Nutrition Creatine Powder е в класациите за най-добър креатин вече години наред.Optimum Nutrition са гарант за качество но когато добавим и CreaPure патент, ..

24.00 лв. 30.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за BioTech USA 100% Creatine Monohydrate

Креатин се свързва с фосфор в организма като креатин фосфат (СР), съединение заредено с енергия, използвана от мускулите при  незабавни енергийни нужди. CP се разгражда директно в аденозин трифос..

8.00 лв. 9.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Amix creatine monohydrate powder

Amix creatine monohydrate powder e 100% чист микронизиран креатин монохидрат.Това което е важно да се подчертае за този креатин е ,че има хроматографични тестове (HPLC) ,които потвърждават добротокач..

19.99 лв. 20.00 лв.

Етикети: Креатин монохидрат, Creatine Monohydrate, Creapure Creatine,

Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега