noscript

Mex Nutrition Pure Creatine Monohydrate

-0% Mex Nutrition Pure Creatine Monohydrate

Креатин монохидрат, който се предлага на пазара с лого Creapure ® на опаковката си показват, че техният продукт съдържа най-доброто качество на съставките  с произход от Германия.Името на марката за Всички големи производители на спортни хранителни добавки по целия свят означава само едно ,безкомпромисно качество и чистота на продуктите.Ако трябва да бъда честен първоначално не повярвах че за тази цена на креатин, можеш да купиш качество което предлага CREAPURE.Повечето компании с ниска  цена на креатин, предлага некачествен креатин. Когато видях логото на Creapure ® на етикета на Mex Nutrition MEX Pure Creatine Monohydrate, гарантиращ фармацевтично качество креатин,разбрах че едва ли ще намеря по-добра зделка за 540 грама креатин.

MEX Pure Creatine Monohydrate е без абсолютно никакви добавки и пълнители 99,95% чистота Creapure® е тествана за примеси с помощта на високоефективна течна хроматография (HPLC).Така можете да сте сигурни ,че купувате високо качество креатин на уникална цена и ще получите очакваните от вас резултати!

Креатин монохидрат
Прием и ДозировкаMex Nutrition Pure Creatine Monohydrate прием:Както при всеки креатин монохидрат е нужно да направите зареждаща фаза от 6-7 дена в която да приемате 4 пъти по 5 грама разпределени през деня с повече вода и въглехидрати.И през следващите 50 дена можете да приемате по 5-10 грама преди тренировка.

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 4744
  • Марка Mex Nutrition
  • Код на продукта 056
  • Наличност В наличност
6Разпродадени Днес
  • 25.00
  • 24.99

Възможни варианти

Етикети: Креатин монохидрат, Creatine Monohydrate, Creapure Creatine,

Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега