Mex Nutrition Pure Creatine Monohydrate

Бърза Поръчка

Бърза Поръчка за 15 секунди.

Изпратете Вашите данни и Ние ще се свържем с Вас до 2 часа, за потвърждаване на поръчката.

Име:
Телефон:
E-mail:
Офис Еконт:


Купи
-0% Изчерпан Mex Nutrition Pure Creatine Monohydrate

Продуктите, които се предлагат на този сайт, не са лекарства и не трябва да се използват за самолечение. Преди да закупите и използвате дадена хранителна добавка, трябва да се консултирате с лекар.

Креатин монохидрат, който се предлага на пазара с лого Creapure ® на опаковката си показват, че техният продукт съдържа най-доброто качество на съставките  с произход от Германия.Името на марката за Всички големи производители на спортни хранителни добавки по целия свят означава само едно ,безкомпромисно качество и чистота на продуктите.Ако трябва да бъда честен първоначално не повярвах че за тази цена на креатин, можеш да купиш качество което предлага CREAPURE.Повечето компании с ниска  цена на креатин, предлага некачествен креатин. Когато видях логото на Creapure ® на етикета на Mex Nutrition MEX Pure Creatine Monohydrate, гарантиращ фармацевтично качество креатин,разбрах че едва ли ще намеря по-добра зделка за 540 грама креатин.

MEX Pure Creatine Monohydrate е без абсолютно никакви добавки и пълнители 99,95% чистота Creapure® е тествана за примеси с помощта на високоефективна течна хроматография (HPLC).Така можете да сте сигурни ,че купувате високо качество креатин на уникална цена и ще получите очакваните от вас резултати!

Креатин монохидрат
Прием и Дозировка Mex Nutrition Pure Creatine Monohydrate прием:Както при всеки креатин монохидрат е нужно да направите зареждаща фаза от 6-7 дена в която да приемате 4 пъти по 5 грама разпределени през деня с повече вода и въглехидрати.И през следващите 50 дена можете да приемате по 5-10 грама преди тренировка.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 9814
  • Марка Mex Nutrition
  • Модел 056
  • Наличност Изчерпан
11Разпродадени Днес
  • 25.00 лв.
  • 24.99 лв.
  • С ДДС

Възможни варианти

Етикети: Креатин монохидрат, Creatine Monohydrate, Creapure Creatine,