Избери най-добрия Креатин за теб ! Следете за промо код в нашата фейсбук страница Фитнес и Здраве

Действие и ефект от прием на Muscle pharm creatine 300g.

Описание на Muscle pharm creatine 300g начин на прием и дозировка

MusclePharm Creatine мнения:Безспорен факт е,че тази креатинова матрица е един най-търсените видове креатини на пазара.Съдържа патентована смес от напълно разтворими креатини, товакоето наистина търсят спортистите, тя насърчава повече енергия и сила и, в крайна сметка, мускулна маса.Има добавен Cinnulin PF, за по-добро усвояване на креатин. Той подпомага транспортирането на петте различни креатинови смеси в мускулите Ви. Cinnulin PF пренася креатина в мускулите на клетъчно ниво, което прави продукта още по-ефективен.Разнообразните креатинови комплекси имат различни ползи за тялото и мускулите. Различната скорост на абсорбция в Тези комплекси "помагат на мускулите ви  да се възползват от ефекта на прием светкавично и това продължава за дълъг период от време. Това помага на тялото да расте и да се възстановява по-добре. С повишено усвояване идва и по-бързо увеличаване на вътреклетъчните нива на фосфокреатин в скелетните мускули. Чрез този процес, тялото ви бързо регенерира ATP, основен източник на енергия.Той служи като непосредствен резерва за ATP по време на тренировка, за да Ви помогне да увеличите капацитета за тренировки, както и мускулна маса. 

MusclePharm Creatine Powder 300g включва високо качествена комбинация от :

  • Creapure-най добрия и пречистен креатин - патентован немски креатин
  • Creatine AAB-Креатин AAB притежава впечатляващи антикатаболни свойства, което намалява до минимум загубата на протеин при тренировки, като в същото време подкрепя организма Ви, за усвояване на тази иновационна бленда от съставки в креатиновата матрица.
  • CreatineNitrate
  • DiCreatineMalate-креатин малат е силно разтворима форма на креатин, която улеснява производството на АТР,за покачване на мускули и сила, като същевременно поддържа натрупването на млечна киселина далече от мускулите.
  • Креатин MagnaPower (креатин-Магнезиев хелат) комбинира креатин магнезий за оптимален синтез на АТФ. Чрез използването на магнезий, тялото Ви повишава съхранението на креатин и увеличава капацитета,за зареждане с гориво на мускулите,което води до повишаване на силата и мощността.
  • Con-Cret Creatine HCl (100% Concentrated Creatine)-е чиста форма на креатин, която не съдържа добавки, захари или пълнители. Тя помага при поемане на кръвна плазма и намалява риска от подуване на корема и разстроен стомах.

Често Креатин, се бърка с Л карнитин. Това са две различни добавки с различно действие, Научете повече за Л карнитина https://l-carnitine.bg/

Прочетете Повече информация за прием и Действие на Креатин [тук...]

За да засилите действието и ефекта от прием на креатин, добавете и качесвен Протеин-протеини!

Креатинова матрица
Прием и Дозировка Вземи всичко това в доза от 5 грама преди тренировка и имаш най-пълната формула на креатин произвеждана някога. Пригответе се за голяма промяна във Вашите тренировки, изграждане на мускулите и възстановявато, спомага за покачване на мускулната маса,сила и дава експлозивна енергия.

Muscle pharm creatine 300g Форум

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

Muscle pharm creatine 300g

  • Наличност В наличност
  • 51.00
  • 40.00 лв.


Възможни вариантиСходни продукти

Кой е най-добрия креатин, мнения за MusclePharm Arnold Series Iron Cre3

Arnold Series - Iron Cre3 предимства: Креатиновата матрица е подходяща за хора които имат стомашни проблеми (подуване и разтройство) при прием на креатин монохидрат. Най-важното във всяка креатинова м..

39.00 лв. 61.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Mutant Creakong

Mutant CreaKong съдържа 3 мощни форми на креатин с различна скорост на абсорбиране. Креатиновата матрица може да доведе до по-голямо насищане на мускулите с креатин. Mutant разполага с 4 грама креатин..

32.00 лв. 42.00 лв.

Етикети: Креатинова матрица

Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега