Muscle pharm creatine 300g

Бърза Поръчка

Бърза Поръчка за 15 секунди.

Изпратете Вашите данни и Ние ще се свържем с Вас до 2 часа, за потвърждаване на поръчката.

Име:
Телефон:
E-mail:
Офис Еконт:


Купи
-22% Muscle pharm creatine 300g

Продуктите, които се предлагат на този сайт, не са лекарства и не трябва да се използват за самолечение. Преди да закупите и използвате дадена хранителна добавка, трябва да се консултирате с лекар.

MusclePharm Creatine мнения:Безспорен факт е,че тази креатинова матрица е един най-търсените видове креатини на пазара.Съдържа патентована смес от напълно разтворими креатини, товакоето наистина търсят спортистите, тя насърчава повече енергия и сила и, в крайна сметка, мускулна маса.Има добавен Cinnulin PF, за по-добро усвояване на креатин. Той подпомага транспортирането на петте различни креатинови смеси в мускулите Ви. Cinnulin PF пренася креатина в мускулите на клетъчно ниво, което прави продукта още по-ефективен.Разнообразните креатинови комплекси имат различни ползи за тялото и мускулите. Различната скорост на абсорбция в Тези комплекси "помагат на мускулите ви  да се възползват от ефекта на прием светкавично и това продължава за дълъг период от време. Това помага на тялото да расте и да се възстановява по-добре. С повишено усвояване идва и по-бързо увеличаване на вътреклетъчните нива на фосфокреатин в скелетните мускули. Чрез този процес, тялото ви бързо регенерира ATP, основен източник на енергия.Той служи като непосредствен резерва за ATP по време на тренировка, за да Ви помогне да увеличите капацитета за тренировки, както и мускулна маса. 

MusclePharm Creatine Powder 300g включва високо качествена комбинация от :

 • Creapure-най добрия и пречистен креатин - патентован немски креатин
 • Creatine AAB-Креатин AAB притежава впечатляващи антикатаболни свойства, което намалява до минимум загубата на протеин при тренировки, като в същото време подкрепя организма Ви, за усвояване на тази иновационна бленда от съставки в креатиновата матрица.
 • CreatineNitrate
 • DiCreatineMalate-креатин малат е силно разтворима форма на креатин, която улеснява производството на АТР,за покачване на мускули и сила, като същевременно поддържа натрупването на млечна киселина далече от мускулите.
 • Креатин MagnaPower (креатин-Магнезиев хелат) комбинира креатин магнезий за оптимален синтез на АТФ. Чрез използването на магнезий, тялото Ви повишава съхранението на креатин и увеличава капацитета,за зареждане с гориво на мускулите,което води до повишаване на силата и мощността.
 • Con-Cret Creatine HCl (100% Concentrated Creatine)-е чиста форма на креатин, която не съдържа добавки, захари или пълнители. Тя помага при поемане на кръвна плазма и намалява риска от подуване на корема и разстроен стомах.
Креатинова матрица
Прием и Дозировка Вземи всичко това в доза от 5 грама преди тренировка и имаш най-пълната формула на креатин произвеждана някога. Пригответе се за голяма промяна във Вашите тренировки, изграждане на мускулите и възстановявато, спомага за покачване на мускулната маса,сила и дава експлозивна енергия.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

 • Преглед: 9072
 • Марка Muscle Pharm
 • Модел 036
 • Наличност В наличност
7Разпродадени Днес
 • 51.00 лв.
 • 40.00 лв.
 • С ДДС

Възможни варианти

Етикети: Креатинова матрица