noscript

MyProtein Creatine Ethyl Ester HCL.

-12% MyProtein Creatine Ethyl Ester HCL.

Креатин Етил Естер (CEE) е по-ефективен вариант на популярната хранителна добавка креатин монохидрат,по-лесен за абсорбация за  организма.CEE помага да се осигури бърз тласък на ATP за работещите мускули, което от своя страна улеснява покачването на чистата мускулна маса, сила и мощ. Креатин Етил Естер е лесен за използване и дава фантастични резултати,препоръчва се на всеки, който иска да подобри своята физика и спортно представяне без странични ефекти.

Креатин Етил Естер е модерна хранителна добавка, за покачване на мускулна маса и сила, която има добавени естерни соли. Тези естерни соли го правят по-лесен за абсорбация и се приема с лекота от мускулните клетки. Някои от ползите на CEE в сравнение с традиционните форми на креатин, са свързани с факта, че са необходими по-малки дози, за да се получи същия ефект, като в същото време избягвате от подуване на корема и се елиминира зареждащата фаза.

Креатин Етил естер
Прием и ДозировкаCreatine Ethyl Ester HCL прием: В тренировъчен ден 1 мерителна лъжичка = 2,5 грама, 30 минути преди тренировка.В не тренировъчен ден 1 доза сутрин преди закуска.

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 4721
  • Марка My Protein
  • Код на продукта 012
  • Наличност В наличност
2Разпродадени Днес
  • 26.00
  • 23.00

Възможни варианти

Етикети: Креатин етил естер, Creatine Ethyl Ester

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи