Избери най-добрия Креатин за теб ! Следете за промо код в нашата фейсбук страница Фитнес и Здраве

Действие и ефект от прием на Now Foods Kre-Alkalyn.

Описание на Now Foods Kre-Alkalyn начин на прием и дозировка

Now Foods Kre-Alkalyn съдържа патентована формула на буферен креатин в капсули от 750 милиграма, която позволява той да достигне до мускулните клетки с неговата максимална сила и чистота. Тази патентована рН буферна формула преминава стабилна през стомашно-чревния тракт,като предотвратява разпадането на креатина до креатинин и позволява да влезе в мускулната тъкан напълно непроменена и мощна.Като по този начин ефективно се елиминира неприятния за стомаха стрес,който причинява подуване на корема и газове, което е свързано с другите креатинови добавки. Креатинът се образува естествено в организма и се състои от три основни аминокиселини: метионин, аргинин и глицин. Като съществен източник на енергия за мускулната тъкан, прием на креатин допринася за мускулен растеж, като същевременно ще имате енергията за качествени интензивни физически упражнения и тренировки. Креатинът също е в подкрепа и на остротата на мисленето и концентрацията, мускулната издръжливост и сила. Променя се здравословно телесния състав,с покачване на мускулна маса

Често Креатин, се бърка с Л карнитин. Това са две различни добавки с различно действие, Научете повече за Л карнитина https://l-carnitine.bg/

Прочетете Повече информация за прием и Действие на Креатин [тук...]

За да засилите действието и ефекта от прием на креатин, добавете и качесвен Протеин-протеини!

Кре-алкалин
Прием и Дозировка Now Foods Kre-Alkalyn 750 мг прием: Вземете от 2-4 капсули дневно (1500-3000 мг) дневно.Разделени преди и след тренировка.

Now Foods Kre-Alkalyn Форум

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

Now Foods Kre-Alkalyn

  • Наличност В наличност
  • 58.00
  • 57.99 лв.


Възможни вариантиСходни продукти

Кой е най-добрия креатин, мнения за All American EFX Efx kre alkalyn

Kre-Alkalyn EFX представлява значителен пробив в индустрията на хранителни добавки за покачване на мускулна маса и сила. Благодарение на своята мулти-патентована, технология за стабилизация на креатин..

31.00 лв. 35.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за All American EFX Efx kre alkalyn PRO

Efx kre alkalyn PRO е изготвен по нова технология кре-алкалин,който ще Ви донесе висока производителност и ще захрани мускулите ви със супер комбинация от нов мулти-патентован Kre-Alkalyn EFX и прециз..

50.00 лв. 59.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Pure Nutrition Kre-alkalyn

Научните Изследвания показват драстично увеличение на концентрацията на креатин фосфат,при прием на Пюр нутришън кре-алкалин дори още след първите 2 дни.Защо е така ли? Защото Pure kre-..

40.99 лв. 41.00 лв.

Етикети: Kre-Alkalyn, Кре-алкалин,

Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега