noscript

Optimum Nutrition Creatine Powder

-30% Optimum Nutrition Creatine Powder

Съвсем не е случайно ,че Optimum Nutrition Creatine Powder е в класациите за най-добър креатин вече години наред.Optimum Nutrition са гарант за качество но когато добавим и CreaPure патент, летвата е вдигната много високо.Креапюр креатин осигурява най-доброто качество креатин ,което можете да си купите. Напълно разтворим и усвоим микронизиран креатин. Прочети защо Creapure ® е първокласна марка за креатин в световен мащаб. Когато става въпрос за качествен креатин, няма друга марка която да съчетава трите най-важни фактора за качеството на производство,така както Creapure.

Прием на креатин, дори и в краткосрочен план, значително подобрява максималната сила и издръжливост. Взимането на креатин подобрява концентрацията, повишава издръжливостта в тренировките и ще имате по-бързо възстановяване.

За спортове, които изискват бързина, като спринт, скок на дължина, плуване, каране на каяк / гребане, и за интензивни тренировки за сила както при културисти и велосипедисти, креатин може значително да подобри ефективността в областта на максимална сила и издръжливост (5-15%), с интервални тренировки в максимален обхват (5-20%), с производство на енергия в кратки спринтове (ок. 30%), и в тренировките с повтарящи спринтове (5-15%).Най-голямо подобрение в производителността могат да бъдат открити по време на серия от повтарящи се видове с висока интензивност на натоварване, които са прекъснати от сравнително кратък период на почивка (например 20-60 секунди). Прекъсванията на почивка са достатъчни, за да се постигне по-голямо възстановяване на концентрациите фосфокреатин.
Креатин монохидрат
Прием и ДозировкаКреатин на Оптимум прием:В тренировъчен ден 5 грама преди и 5 след тренировка!В не тренировъчен ден Вземете по 5 грама по време на закуска,и 5 грама на вечеря. Пийте повече вода и увеличете простите въглехидрати, при зареждащата фаза на прием на креатин, това ще засили действието на креатин.

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 8335
  • Марка Optimum Nutrition
  • Код на продукта 001
  • Наличност В наличност
20Разпродадени Днес
  • 30.00
  • 21.00

Възможни варианти

Етикети: Creatine Powder, Креатин монохидрат, Creatine Monohydrate, Creapure Creatine,

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи