Избери най-добрия Креатин за теб ! Следете за промо код в нашата фейсбук страница Фитнес и Здраве

Действие и ефект от прием на Pure Nutrition Creatine ethyl ester.

Описание на Pure Nutrition Creatine ethyl ester начин на прием и дозировка

Creatine Ethyl Ester e съединение на креатин с естерна група,която спомага на креатина да премине през киселинната среда в стомаха без поражения за да достигне до мускулите, в чиста форма креатин.  Creatine Ethyl Ester и доста по-усвояем от креатин монохидрат, с по-висока биологична стойност от  други форми на креатин Creatine Ethyl Ester не преминава в креатинин,който е опасен за организма и не дразни стомаха.Също ще се радвате на покачване на чиста мускулна маса без излишна задръжка на вода в мускулите. Creatine Ethyl Ester се усвоява доста добре без да завишавате приема на въглехидрати, което го прави подходящ за хора които са на диета. Друг плюс за Creatine Ethyl Ester е ниския дневен прием в милиграми,заради високата си усвояемост,  не се прави зареждаща фаза от 20 грама на ден,както при креатин монохидрат.


Често Креатин, се бърка с Л карнитин. Това са две различни добавки с различно действие, Научете повече за Л карнитина https://l-carnitine.bg/

Прочетете Повече информация за прием и Действие на Креатин [тук...]

За да засилите действието и ефекта от прием на креатин, добавете и качесвен Протеин-протеини!

Креатин Етил естер
Прием и Дозировка Pure Nutrition Creatine ethyl ester прием: Приемайте 2 капсули , 30 минути преди тренировка и 2 капсули непосредствено след тренировка. В не тренировъчни дни, приемайте 2 капсули със закуската и 2 следобед.

Pure Nutrition Creatine ethyl ester Форум

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

Pure Nutrition Creatine ethyl ester

  • Наличност В наличност
  • 35.00
  • 34.99 лв.


Възможни вариантиСходни продукти

Кой е най-добрия креатин, мнения за Amix Nutrition Creatine Ethyl Ester cps

Amix Creatine Ethyl Ester HCL (CEE) е креатин монохидрат с добавен естер,това е органично съединение, образуващо се от естерификация между алкохол и карбоксилна киселина. Тази естерифик..

27.99 лв. 28.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за MyProtein Creatine Ethyl Ester HCL.

Креатин Етил Естер (CEE) е по-ефективен вариант на популярната хранителна добавка креатин монохидрат,по-лесен за абсорбация за  организма.CEE помага да се осигури бърз тласък на ATP за работещите..

23.00 лв. 26.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Bulk Powders Creatine Ethyl Ester

Creatine Ethyl Ester прах задържа по-малко количество вода в сравнение с други форми на креатин. Много хора страдат от задържане на вода и подуване на корема при използване на креатин монохидрат, но к..

13.00 лв. 16.00 лв.

Етикети: Креатин етил естер, Creatine ethyl ester,

Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега