noscript

Pure Nutrition Creatine ethyl ester

-0% Pure Nutrition Creatine ethyl ester

Creatine Ethyl Ester e съединение на креатин с естерна група,която спомага на креатина да премине през киселинната среда в стомаха без поражения за да достигне до мускулите, в чиста форма креатин.  Creatine Ethyl Ester и доста по-усвояем от креатин монохидрат, с по-висока биологична стойност от  други форми на креатин Creatine Ethyl Ester не преминава в креатинин,който е опасен за организма и не дразни стомаха.Също ще се радвате на покачване на чиста мускулна маса без излишна задръжка на вода в мускулите. Creatine Ethyl Ester се усвоява доста добре без да завишавате приема на въглехидрати, което го прави подходящ за хора които са на диета. Друг плюс за Creatine Ethyl Ester е ниския дневен прием в милиграми,заради високата си усвояемост,  не се прави зареждаща фаза от 20 грама на ден,както при креатин монохидрат.


Креатин Етил естер
Прием и ДозировкаPure Nutrition Creatine ethyl ester прием: Приемайте 2 капсули , 30 минути преди тренировка и 2 капсули непосредствено след тренировка. В не тренировъчни дни, приемайте 2 капсули със закуската и 2 следобед.

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 4752
  • Марка Pure Nutrition
  • Код на продукта 009
  • Наличност В наличност
1Разпродадени Днес
  • 35.00
  • 34.99

Възможни варианти

Етикети: Креатин етил естер, Creatine ethyl ester,

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи