noscript

Universal Nutrition Micronized Creatine

-29% Universal Nutrition Micronized Creatine

Добавянето на креатин е обичайна практика в спортове, като бодибилдинг, вдигане на тежести, борба, гребане, колоездене, планинско колоездене, тенис, ски, американски футбол, футбол, ръгби, баскетбол, хокей на лед, волейбол, хандбал и лека атлетика.Когато става въпрос за CREAPURE® какъвто е и Universal Nutrition Micronized Creatine,то той ще удовлетвори изискванията дори и най-изтънчения потребителя за качество, безопасност и ефикасност. Високо качество и гаранция за безопасност,това гарантират и притежават креатиновите продукти, които носят логото Creapure®.Това е регистрирана търговска марка и регистрирано лого, за висококачествен чист креатин монохидрат.След като имаме гаранция ,че Креатин Universal осигурява най-чистата, най-лесна за абсорбиране формула Креатин, тогава не се двоумете и добавете прием на креатин за да усигурите на организма високо-енергийна връзка в мускулните и нервните тъкани за поддържане на нивата на АТФ по време на мускулната контракция. Изследванията посочват, че увеличаването на нивата на креатин ще ви помогне да забавите появата на умора, ще повишите енергийния метаболизъм в клетките, както и цялостно подобрение на постиженията.

Креатин монохидрат
Прием и ДозировкаUniversal Nutrition Micronized Creatine прием: Задължително направете зареждаща фаза с креатин монохидрат, след нея може да приемате по 5 грама преди тренировка и 5 грама веднага след тренировка,10 грама дневно.

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 7557
  • Марка Universal Nutrition
  • Код на продукта 002
  • Наличност В наличност
25Разпродадени Днес
  • 28.00
  • 19.90

Възможни варианти

Етикети: Креатин монохидрат, Creatine Monohydrate, Creapure Creatine,

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи