Избери най-добрия Креатин за теб ! Следете за промо код в нашата фейсбук страница Фитнес и Здраве

Поверителност

Creatine.bg спазва Общия регламент за защита на данните (GDPR)


Може да използвате всички [Инструменти за GDPR клекни тук ]

От 25 май 2018 г. влиза в сила Общият регламент за защита на данните на ЕС (GDPR). Той заменя Директивата за защита на данните 95/46 / EО и има за цел да хармонизира законите за неприкосновеността на личните данни в цяла Европа с цел защита и укрепване на неприкосновеността на личния живот на гражданите на ЕС и промяна на начина, по който организациите спазват поверителността. 

 

Декларация за поверителност изисква администраторите да съхраняват и обработват само данните, абсолютно необходими за изпълнение на задълженията си (минимизиране на данните), както и да ограничават достъпа до лични данни на тези, които трябва да извършват обработката. 

 

Вашата Защита и сигурност на данните, са основен приоритет за Фитнес и Здраве, към чието онлайн семейство се числи и сайта Creatine.bg  Доверието на клиентите е наш основен приоритет. 

 

Когато подавате лична информация на нашия уеб сайт, ние ще защитим информацията Ви онлайн и офлайн. Ние използваме различни технологии и процедури за сигурност, за да защитим личната Ви информация от неоторизиран достъп, използване или разкриване, след като ние я получим. Например, ние съхраняваме вашата лична информация в компютърни системи, разположени с ограничен достъп, осигурени съоръжения. Служителите (администратори на лични данни) са обучени, и се поддържа актуален инструктаж за нашите процедури за сигурност.Ние предприемаме разумни и подходящи мерки за защита на личната ви информация от неразрешено разкриване или достъп.

 

Въпреки това никога в интернет пространството със съхранявани на сървър данни,не могат да са 100% гарантирани. Но при проблем ние сме длъжни да Уведомяваме  надзорния орган и субекта на данни в случай на нарушаване на сигурността на личните данни, както и документиране на всяко нарушение на сигурността на личните данни, в т.ч. фактите, свързани с нарушението, последиците от него, предприетите действия за справяне с нарушението;

 

Ако сте избрали да се регистрирате при нас, можете да създадете парола за вашия акаунт, в който случай информацията Ви онлайн, ще бъде защитена с парола. Предлагаме Ви да не споделяте или разкривате паролата си на никого. Вие сте отговорни за поверителността на вашата сметка и парола и носите пълната отговорност за всички действия, които се случват с акаунта и паролата Ви. Ние предлагаме да създадете предизвикателни пароли като например тези с буквени-цифрови комбинации.

 

Предоставяне на лични данни


С цел закупуването на продукти или услуги от Fitnessdobavki.bg  Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни.Creatine.bg използва личната информация, с цел да подобри услугите, които Ви предлага. Ние използваме изпратената от Вас информация, за да може да получим необходимите данни за изпълнение на Вашата заявка за продукти и поръчка. 

 

Според Регламента субектът на данни (физическото лице, за което се отнасят данните) има право на:

  • · Информираност;
  • · Достъп до собствените си лични данни;
  • · Коригиране (ако данните са неточни);
  • · Изтриване на личните данни (правото „да бъдеш забравен“);
  • · Ограничаване на обработването от страна на администратора или обработващия лични данни;
  • · Преносимост на личните данни между отделните администратори;

Може да използвате всички [Инструменти за GDPR клекни тук ]

 

 Ползвателя или потребителя се съгласява, че доставчика на платформата Creatine.bg има право да използва маркетингови инструменти, като Изпращане на бюлетини с Mailchimp, Нотификации със Sendpulse, Маркетинг инструменти Remarkety Facebook Ads, Google Adwords. На които също е предоставил списъци и данни от профилите на ползвателите.
 

При регистрация в сайта, клиентът трябва да предостави част от личните си данни, необходими за изпълнение на поръчката.Необходимите данни са: име, адрес, телефон и електронна поща. Creatine.bg има задължението, да пази личните данни и да гарантира, че те няма да бъдат публично обявявани и, че няма да бъдат използвани за злоупотреба. Creatine.bg носи отговорност пред закона за използването на личната информация на своите клиенти.

 

Политика относно бисквитките.

 

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме по-качествени услуги.С използването на сайта приемате и употребата на „бисквитки“ от наша страна.Повече за Управление на „бисквитки“ 

 

За какво се  използват „бисквитките“



„Бисквитката“ е малък отрязък от текст, изпратен до Вашия браузър от посетен от вас уеб сайт. Тя помага на сайта да запомни информация за посещението Ви, като предпочитания от вас език и други настройки. Това може да улесни Вашето следващо посещение и да направи сайта по-полезен за Вас. „Бисквитките“ имат съществена роля,без тях работата в мрежата ще бъде доста трудна.

За какво се Използват „бисквитки“ - за да запомним предпочитанията ви при Безопасно търсене, да направим по лесно сърфирането и предоставянето на подходяща информация за нещата коит  Ви интересуват.Повече информация за това Как Google използва „бисквитките“