Креатин монохидрат

Креатинът се превърна в една от най-популярните хранителни добавки на пазара на спортното хранене. Това съвсем не е случайно и няма как да се задържи толкова години на върха, ако наистина не е ефективен.Защо ли?-защото няма друга фитнес добавка или поне аз не се сещам с която можете да постигнете такива резултати, за тази цена. Креатин монохидрат е най-евтиния вариант, да си купиш хранителна добавка с такъв ефект.Формата на креатин, който е най-широко проучена и обикновено се използва в хранителните добавки и фитнес добавки е креатин монохидрат (СМ). Изберете си качествен креатин, не си заслужава за няколко лева да пренебрегвате качеството и чистотата, което ви предлагат продуктите с логото на Creapure Creatine.

В описанията на продуктите с това лого сме посочили, защо креатин Creapure е най-добрия креатин. Изследвания са показали, че прием на креатин, увеличава мускулните запаси и концентрации на фосфокреатин с около 15-40%, което повишава анаеробния физически капацитет, така можете да тренирате по-тежко и интензивно, което води до по-бързо и лесно покачване на мускулна маса и сила.Изследванията са показали, че не се наблюдават клинично значими нежелани странични ефекти от прием на креатин.

MuscleTech Essentials series Platinum 100% Creatine -30%

MuscleTech Essentials series Platinum 100% Creatine

MuscleTech Essentials series Platinum 100% Creatine предлагат високо качествен HPLC-тестван креатин.HPLC креатин монохидрат е форма на креатин, която има по-висок процент на усвояване, отколкото други..

99.00 лв. 69.00 лв. Дан. основа: 69.00 лв.

MyProtein Creapure Creatine New

MyProtein Creapure Creatine

Creapure Creatine е най-високо качество и чистота креатин монохидрат, патентован като немски креатин.Като добавим и най-ниска цена за креатин от MyProtein, мнението ми е, че е много добро предложение...

44.99 лв. Дан. основа: 44.99 лв.

OstroVit Creatine Monohydrate New -10%

OstroVit Creatine Monohydrate

Креатин на Островит Монохидрат е невероятна хранителна добавка, без която ще се лишавате от огромните ползи на креатина. OstroVit Creatine Monohydrate повишава мускулната ефективност и позволява по-до..

54.95 лв. 49.50 лв. Дан. основа: 49.50 лв.

Scitec 100% Creatine Monohydrate

Основната цел на всички спортисти и хора, които тренират активно във фитнес залите, е запазването на енергията,така необходима за гориво на мускулите и мозъка. Този проблем се отнася и за спортисти, п..

40.00 лв. Дан. основа: 40.00 лв.

SFD Creatine New -32%

SFD Creatine

Креатинът от SFD е най-чистият креатин монохидрат, подсилен с добавянето на естествен таурин. Продуктът е идеален за хора, които имат дълги и интензивни тренировки. Това е поддръжка за мускулите, благ..

72.00 лв. 49.00 лв. Дан. основа: 49.00 лв.

Universal Nutrition Micronized Creatine

Добавянето на креатин е обичайна практика в спортове, като бодибилдинг, вдигане на тежести, борба, гребане, колоездене, планинско колоездене, тенис, ски, американски футбол, футбол, ръгби, баскетбол, ..

71.00 лв. Дан. основа: 71.00 лв.

Weider  Pure Creatine Creapure New

Weider Pure Creatine Creapure

Weider  Pure Creatine Creapure® - най-чистия и висококачествен креатин монохидрат. 100% чистота и бионаличност Creapure® креатин монохидрат направен в Германия. Creapure® е лого гаранти..

49.50 лв. Дан. основа: 49.50 лв.

Allmax Creatine CreaSyn New -10%

Allmax Creatine CreaSyn

Какво е Creatine (CreaSyn™)CreaSyn е новият креатин стандарт. Чистота - Разтворимост - Ефективност. В Allmax ние непрекъснато търсим начини да доставяме по-добри продукти, които осигуряват по-добри ре..

99.00 лв. 89.00 лв. Дан. основа: 89.00 лв.

Amix creatine monohydrate powder

Amix creatine monohydrate powder e 100% чист микронизиран креатин монохидрат.Това което е важно да се подчертае за този креатин е ,че има хроматографични тестове (HPLC) ,които потвърждават добротокач..

42.00 лв. Дан. основа: 42.00 лв.

BioTech USA 100% Creatine Monohydrate

Креатин се свързва с фосфор в организма като креатин фосфат (СР), съединение заредено с енергия, използвана от мускулите при  незабавни енергийни нужди. CP се разгражда директно в аденозин трифос..

40.00 лв. Дан. основа: 40.00 лв.

BioTech USA Creatine Tablets -6% Изчерпан

BioTech USA Creatine Tablets

BioTech USA Creatine Tablets е креатин монохидрат дъвчащи теблетки.Ароматизирани креатин монохидрат таблетки за дъвчене засилени с витамин С.Вече е изписано толкова много за ефективността на креатин м..

36.00 лв. 34.00 лв. Дан. основа: 34.00 лв.

BSN Creatine DNA -22% Изчерпан

BSN Creatine DNA

BSN Creatine DNA осигурява 5 грама чист, микронизиран креатин монохидрат без никакви пълнители или добавки.Неовкусен, което означава ,че можете да го добавите към вашия шейк след тренировка за възстан..

32.00 лв. 25.00 лв. Дан. основа: 25.00 лв.

Dymatize Creapure Creatine New

Dymatize Creapure Creatine

Вече сте се убедили, че от компанията Dymatize не правят компромиси с качеството на продуктите. И протеините и аминокиселините са сред най-добрите в цял свят в своята категория. Но бранда имаше нужда ..

59.00 лв. Дан. основа: 59.00 лв.

Everbuild creapure creatine 5000 New -12% Изчерпан

Everbuild creapure creatine 5000

Creapure е най-добрия креатин в световен мащаб.Креатин с логото на Creapure е гаранция за 100% чист продукт, с фармацевтично качество микронизиран креатин монохидрат. 100% Creapure креатин увеличава н..

25.00 лв. 22.00 лв. Дан. основа: 22.00 лв.

Gaspari Nutrition Qualitine Creatine New -23% Изчерпан

Gaspari Nutrition Qualitine Creatine

Gaspari Nutrition Qualitine e стандарт за качество в категория Креатин монохидрат-Pure Creatine Monohydrate. Qualitine няма вкус и е без мирис. Креатин монохидрат е най-проучваната хранителна добавка ..

35.00 лв. 27.00 лв. Дан. основа: 27.00 лв.

Mex Nutrition Pure Creatine Monohydrate -0% Изчерпан

Mex Nutrition Pure Creatine Monohydrate

Креатин монохидрат, който се предлага на пазара с лого Creapure ® на опаковката си показват, че техният продукт съдържа най-доброто качество на съставките  с произход от Германия.Името на марката..

25.00 лв. 24.99 лв. Дан. основа: 24.99 лв.

MuscleMeds Creatine Decanate -22% Изчерпан

MuscleMeds Creatine Decanate

Creatine Decanate на MuscleMeds използва Революционна новаторска технология DecaDrive,която включва използването на методи, които гарантират максимална ефективност и  действие чрез фармацевтични ..

36.00 лв. 28.00 лв. Дан. основа: 28.00 лв.

Now Foods Creatine Monohydrate -12%

Now Foods Creatine Monohydrate

Креатинът е може би най-популярната добавка сред всички активно спортуващи, поради способността му да служи като енергиен резервоар, особено по време на интензивно физическо натоварване. По време на к..

46.00 лв. 40.50 лв. Дан. основа: 40.50 лв.