Кре-алкалин

Като спортисти, фитнес ентусиасти или просто хора, които се грижат за своето здраве, ние търсим начини да подобрим физическата си форма и да постигнем по-добри резултати. Креатин Кре-алкалин е една от най-ефективните добавки, която може да ви помогне да постигнете целите си. Прочетете нататък, за да разберете повече за нея.


Какво е Креатин Кре-алкалин?


Креатин Кре-алкалин е форма на креатин, която се отличава със своите уникални свойства и предимства. Основното предимство на Kre-Alkalyn е това, че не задържа вода, няма подуване на корема. Тя е популярна сред спортистите и фитнес ентусиастите поради способността си да подобрява физическата издръжливост и да ускорява натрупването на мускулна маса.

Креатинът е вещество, което е естествено присъстващо във вашето тяло и играе важна роля във функционирането на мускулите. Той е отговорен за предоставянето на енергия на клетките в мускулите ви по време на физическа активност. Когато приемате Креатин Кре-алкалин, вие увеличавате количеството креатин във вашето тяло, което може да доведе до подобрение на физическите ви постижения.


Предимства от Креатин Кре-алкалин


Креатин без задръжка на вода: Има хора, които избягват креатин монохидрат, поради това, че от него се задържа вода. Когато искаш да имаш, по-релефен и изчистен вид, това наистина пречи. Въпреки, че това зависи основно от хранителния режим и тренировъчна програма.

Няма подуване на корема или дискомфорт: Има спортисти, които съобщават за проблем с подуване на корема или дискомфорт при прием на креатин монохидрат. Това зависи основно от хранителната добавка, избирайте такава, която използва суровина Creapure и е в микронизирана форма. Въпреки това ако продължавате да имате подобен проблем, то Креатин Кре-алкалин е подходящ за Вас.
 
Повишаване на физическата издръжливост: Креатин Кре-алкалин може да ви помогне да издържите повече при интензивна тренировка. Тя подобрява възстановяването на мускулите и намалява умората, позволявайки ви да тренирате по-дълго и по-интензивно.

Увеличаване на мускулната маса: Креатин Кре-алкалин стимулира синтеза на протеини в мускулите, което допринася за увеличаването на мускулната маса. Това е особено полезно за спортистите, които искат да изградят повече мускулна маса и сила.

Подобряване на спортните постижения: Като увеличава количеството креатин във вашето тяло, Креатин Кре-алкалин може да подобри вашите спортни постижения. Тя може да ви помогне да увеличите максималната сила, бързината и взривната сила, което са от съществено значение за успеха във вашия спорт.

Подобряване на общото здравословно състояние: Креатинът има и други ползотворни ефекти върху вашето здраве. Той може да подобри когнитивните функции, да намали възпалението и да поддържа здравето на сърцето и централната нервна система.


Дозиране и приложение на Креатин Кре-алкалин


За да постигнете най-добрите резултати с Креатин Кре-алкалин, е важно да спазвате правилното дозиране и приложение. Обикновено се препоръчва да се приема 2-3 капсули Креатин Кре-алкалин на ден. Това може да бъде разделено на по-малки дози през деня. За оптимални резултати, се препоръчва да се взема преди или веднага след тренировка.

Креатин Кре-алкалин е ефективна добавка, която може да ви помогне да постигнете най-добрите резултати във вашите физически усилия. Тя има множество предимства, включително увеличаване на физическата издръжливост, увеличаване на мускулната маса и подобряване на спортните постижения. При правилното дозиране и приложение, Креатин Кре-алкалин може да бъде ефективен инструмент за подобряване на вашето здраве и физическа форма.

All American EFX Efx kre alkalyn

Kre-Alkalyn EFX представлява значителен пробив в индустрията на хранителни добавки за покачване на мускулна маса и сила. Благодарение на своята мулти-патентована, технология за стабилизация на креатин..

59.00 лв. Дан. основа: 59.00 лв.

All American EFX Efx kre alkalyn PRO -15% Изчерпан

All American EFX Efx kre alkalyn PRO

Efx kre alkalyn PRO е изготвен по нова технология кре-алкалин,който ще Ви донесе висока производителност и ще захрани мускулите ви със супер комбинация от нов мулти-патентован Kre-Alkalyn EFX и прециз..

59.00 лв. 50.00 лв. Дан. основа: 50.00 лв.

Amix Kre-Alkalyn

Основният проблем с всички съществуващи видове креатин е че организма има нужда от доставка на креатин в използваема за него форма. Смята се, че основната причина за оплаквания, произтичащи от консума..

52.00 лв. Дан. основа: 52.00 лв.

Now Foods Kre-Alkalyn -0%

Now Foods Kre-Alkalyn

Now Foods Kre-Alkalyn съдържа патентована формула на буферен креатин в капсули от 750 милиграма, която позволява той да достигне до мускулните клетки с неговата максимална сила и чистота. Тази патенто..

58.00 лв. 57.99 лв. Дан. основа: 57.99 лв.

Pure Nutrition Kre-alkalyn

Научните Изследвания показват драстично увеличение на концентрацията на креатин фосфат,при прием на Пюр нутришън кре-алкалин дори още след първите 2 дни.Защо е така ли? Защото Pure kre-..

60.00 лв. Дан. основа: 60.00 лв.