All American EFX Efx kre alkalyn PRO

Бърза Поръчка

Бърза Поръчка за 15 секунди.

Изпратете Вашите данни и Ние ще се свържем с Вас до 2 часа, за потвърждаване на поръчката.

Име:
Телефон:
E-mail:
Офис Еконт:


Купи
-15% Изчерпан All American EFX Efx kre alkalyn PRO

Продуктите, които се предлагат на този сайт, не са лекарства и не трябва да се използват за самолечение. Преди да закупите и използвате дадена хранителна добавка, трябва да се консултирате с лекар.

Efx kre alkalyn PRO е изготвен по нова технология кре-алкалин,който ще Ви донесе висока производителност и ще захрани мускулите ви със супер комбинация от нов мулти-патентован Kre-Alkalyn EFX и прецизна комбинация от уникални растителни екстракти. Тази мощна комбинация работи в синхрон, за да стартира невероятна мускулна активация и концентрация за тренировки - повече от това ,което някога сте мечтали.Efx kre alkalyn PRO Съдържа:

  • Kre-Алкалоид: 1275 мг Kre-Alkalyn (буфериран креатин монохидрат):
  • 1,200 мг Черен чай Екстракт, Екстракт от зелен чай, бял чай Екстракт (стандартизиран до кофеин и алкалоиди): 75 мг

С Efx kre alkalyn PRO, не е необходимо да правите цикли на прием,зареждаща доза или да имате притеснания от креатин монохидрат странични ефекти.Приемате доза от 2 капсули преди тренировка и 2 след тренировка и се радвате на ефекта който ще почуствате от приема.Организма има нужда от доставка на креатин, точна в използваемата за него форма и Efx kre alkalyn PRO ще му я даде.Когато един спортист тренира интензивно, му е необходима енергия за мускулите, за да функционират правилно. Енергията, която използва идва от различни източници.Бъдете сигърни че това е най-добрия източник на енергия за Вашето тяло и изтощени мускули.

Кре-алкалин
Прием и Дозировка Кre alkalyn efx pro прием: С креатин кре-алкалин не е нужно да почивате между циклите и да правите зареждаща доза както с креатин монохидрат или ,приемайте 1.5 грама до 3.0 грама - една до две капсули около 30 минути преди тренировка.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 10481
  • Марка All American EFX
  • Модел 006
  • Наличност Изчерпан
3Разпродадени Днес
  • 59.00 лв.
  • 50.00 лв.
  • С ДДС

Възможни варианти

Етикети: Кре-алкалин,