Mutant Creakong

Бърза Поръчка

Бърза Поръчка за 15 секунди.

Изпратете Вашите данни и Ние ще се свържем с Вас до 2 часа, за потвърждаване на поръчката.

Име:
Телефон:
E-mail:
Офис Еконт:


Купи
Mutant Creakong

Продуктите, които се предлагат на този сайт, не са лекарства и не трябва да се използват за самолечение. Преди да закупите и използвате дадена хранителна добавка, трябва да се консултирате с лекар.

Mutant CreaKong съдържа 3 мощни форми на креатин с различна скорост на абсорбиране. Креатиновата матрица може да доведе до по-голямо насищане на мускулите с креатин. Mutant разполага с 4 грама креатин в доза, което е достатъчно, за да се видят значими резултати от прием на креатин.Mutant creakong 300g е креатинова матрица е базирана на научно разработени и с доказана чистота форми на креатини :

  • Creapure ® Creatine Monohydrate (CM)-Немски Креатин Монохидрат със строги условия на производство и обработка на сурови материали. Чистотата на Креатин е наистина от огромно звачение за производителността на мускулите.Съдържа една от най-клинично изпитаните и проверени формата на креатин.
  • Creapure ® Tri-Creatine Citrate (TCC)-увеличава значително плазмените нива на креатин след прием,което ще Ви позволи да тренирате с максимална интензивност, и да вдигате големи тежести.
  • Creatine MagnaPower ® (CMC)-Креатин Magnapower (креатин-Магнезиев хелат) се алкализира така, че използва различен път за абсорбция на креатин, това помага да направите повече повторения в упражненията и значително покачване на мускулна маса.

Тези креатинова смес е по-предпочитана от обикновения creatine monohydrate, защото е по-ефективна е се избягват всички креатин странични ефекти.

Creakong мнения тази креатинова добавка на Mutant е много ефективна за стимулиране на растежа на мускулите, подпомага възстановяването и покачва издръжливостта, силата и енергията за максимално  добра тренировка.Creapure е регистрирана търговска марка на Alzhem. Креатин MagnaPower с патент (US Patent # 6.114.379) е регистрирана търговска марка на Albion Laboratories.

Креатинова матрица
Прием и Дозировка Mutant Creakong прием:Вземете 1 доза от 4 грама с 300-400 милилитра вода 20-30 минути преди тренировка.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 16754
  • Марка Mutant
  • Модел 035
  • Наличност В наличност
18Разпродадени Днес
  • 59.00 лв.
  • С ДДС

Възможни варианти

Етикети: Креатинова матрица,