Applied Nutrition Creatine Monohydrate Micronized

Бърза Поръчка

Бърза Поръчка за 15 секунди.

Изпратете Вашите данни и Ние ще се свържем с Вас до 2 часа, за потвърждаване на поръчката.

Име:
Телефон:
E-mail:
Офис Еконт:


Купи
Нов Applied Nutrition Creatine Monohydrate Micronized

Продуктите, които се предлагат на този сайт, не са лекарства и не трябва да се използват за самолечение. Преди да закупите и използвате дадена хранителна добавка, трябва да се консултирате с лекар.

 Креатин монохидратът на прах е идеалното допълнение към вашата рутинна тренировка, особено ако искате да подобрите физическото си представяне и да подобрите възстановяването си. Препоръчваме да приемате Applied Nutrition Creatine Monohydrate веднъж или два пъти дневно, непосредствено преди и след тренировка, за да извлечете максимума от тренировката си.

ИЗПОЛЗВАН ОТ ЕЛИТНИ СПОРТИСТИ: Всяка съставка, използвана във формулите за преди тренировка на Applied Nutrition, подлежи на строг контрол и обширни тестове, за да се гарантира, че е безопасна за употреба от спортисти и не съдържа забранени вещества. Някои от най-елитните атлети в света използват нашия микронизиран креатин като част от тренировъчната си програма. Този продукт е част от нашия протокол за тестване за информиран избор.

ЛЕСНО ПРИГОТВЯНЕ: Нашият микронизиран креатин на прах не може да бъде по-лесен за приготвяне. Микронизиран прах се смесва невероятно лесно с вода. Просто добавете 5 g от праха с вода, разклатете добре и сте готови.

ПОДОБРЕНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ТРЕНИРОВКА: Креатинът може да повиши нивата ви на производителност, като увеличи силата, мощта и ускори възстановяването по време на тренировка. Това ви помага да продължите да работите по-дълго, като се противопоставяте на умората, причинена от упражнения, и подобрявате покачването на чиста маса!

Можете да закупите креатин монохидрат на прах във вани от 250g или 500g. 250g съдържа 50 порции, а 500g съдържа 100 порции. Това ви помага да приспособите сумата, която купувате за вашия режим на упражнения, в зависимост от това колко тренировки правите на седмица.
Кре-алкалин
Прием и Дозировка Applied Nutrition Creatine Monohydrate Micronized се приема по 5 гр от 1 до 2 пъти дневно, преди или след физическо натоварване.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 191
  • Марка Applied Nutrition
  • Модел 072
  • Наличност В наличност
0Разпродадени Днес
  • 49.00 лв.
  • С ДДС

Възможни варианти