Избери най-добрия Креатин за теб ! Следете за промо код в нашата фейсбук страница Фитнес и Здраве

Действие и ефект от прием на Mutant Creakong.

Описание на Mutant Creakong начин на прием и дозировка

Mutant CreaKong съдържа 3 мощни форми на креатин с различна скорост на абсорбиране. Креатиновата матрица може да доведе до по-голямо насищане на мускулите с креатин. Mutant разполага с 4 грама креатин в доза, което е достатъчно, за да се видят значими резултати от прием на креатин.Mutant creakong 300g е креатинова матрица е базирана на научно разработени и с доказана чистота форми на креатини :

  • Creapure ® Creatine Monohydrate (CM)-Немски Креатин Монохидрат със строги условия на производство и обработка на сурови материали. Чистотата на Креатин е наистина от огромно звачение за производителността на мускулите.Съдържа една от най-клинично изпитаните и проверени формата на креатин.
  • Creapure ® Tri-Creatine Citrate (TCC)-увеличава значително плазмените нива на креатин след прием,което ще Ви позволи да тренирате с максимална интензивност, и да вдигате големи тежести.
  • Creatine MagnaPower ® (CMC)-Креатин Magnapower (креатин-Магнезиев хелат) се алкализира така, че използва различен път за абсорбция на креатин, това помага да направите повече повторения в упражненията и значително покачване на мускулна маса.

Тези креатинова смес е по-предпочитана от обикновения creatine monohydrate, защото е по-ефективна е се избягват всички креатин странични ефекти.

Creakong мнения тази креатинова добавка на Mutant е много ефективна за стимулиране на растежа на мускулите, подпомага възстановяването и покачва издръжливостта, силата и енергията за максимално  добра тренировка.Creapure е регистрирана търговска марка на Alzhem. Креатин MagnaPower с патент (US Patent # 6.114.379) е регистрирана търговска марка на Albion Laboratories.

Често Креатин, се бърка с Л карнитин. Това са две различни добавки с различно действие, Научете повече за Л карнитина https://l-carnitine.bg/

Прочетете Повече информация за прием и Действие на Креатин [тук...]

За да засилите действието и ефекта от прием на креатин, добавете и качесвен Протеин-протеини!

Креатинова матрица
Прием и Дозировка Mutant Creakong прием:Вземете 1 доза от 4 грама с 300-400 милилитра вода 20-30 минути преди тренировка.

Mutant Creakong Форум

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

Mutant Creakong

  • Наличност В наличност
  • 42.00
  • 32.00 лв.


Възможни вариантиСходни продукти

Кой е най-добрия креатин, мнения за MusclePharm Arnold Series Iron Cre3

Arnold Series - Iron Cre3 предимства: Креатиновата матрица е подходяща за хора които имат стомашни проблеми (подуване и разтройство) при прием на креатин монохидрат. Най-важното във всяка креатинова м..

39.00 лв. 61.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Muscle pharm creatine 300g

MusclePharm Creatine мнения:Безспорен факт е,че тази креатинова матрица е един най-търсените видове креатини на пазара.Съдържа патентована смес от напълно разтворими креатини, товакоето наистина търся..

40.00 лв. 51.00 лв.

Етикети: Креатинова матрица,

Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега