Allmax Creatine CreaSyn

Бърза Поръчка

Бърза Поръчка за 15 секунди.

Изпратете Вашите данни и Ние ще се свържем с Вас до 2 часа, за потвърждаване на поръчката.

Име:
Телефон:
E-mail:
Офис Еконт:


Купи
Нов -10% Allmax Creatine CreaSyn

Продуктите, които се предлагат на този сайт, не са лекарства и не трябва да се използват за самолечение. Преди да закупите и използвате дадена хранителна добавка, трябва да се консултирате с лекар.

Какво е Creatine (CreaSyn™)


CreaSyn е новият креатин стандарт. Чистота - Разтворимост - Ефективност. В Allmax ние непрекъснато търсим начини да доставяме по-добри продукти, които осигуряват по-добри резултати.   Преди да направим промяна, ние правим нашето проучване, за да се уверим, че тези промени са наистина подобрения. Наскоро се натъкнахме на по-добър източник на креатин от най-модерното съоръжение за производство на креатин в света.   Тествахме продукта обстойно, преди да се убедим, че той наистина е по-добър. Веднъж валидирани, ние създадохме стратегически съюз за снабдяване с това съоръжение, за да произвеждаме Creasyn Creatine изключително за Allmax.


Creasyn Creatine е подкрепен от впечатляващ набор от гаранции за качество, включително; Информиран избор (тествани забранени вещества от WADA), без глутен, веган, фармацевтичен клас, и c GMP сертификат.   Всяка партида се тества два пъти за чистота, ефикасност и замърсители. Вярваме, че CreaSyn е новият стандарт за креатин и най-премиум изборът за креатин на пазара.


В основата на този нов стандарт е невероятно малък размер на частиците креатин, 74 микрона. Това е по-малко от половината от размера на частиците на предишния ни креатин и повечето други източници на креатин в момента на пазара. За да поставим това в перспектива, 74 микрона е по-малко от ширината на човешки косъм. По-важното е, че частица, която е наполовина по-малка, ще се превърне в 12 пъти по-голяма повърхност за същото количество прах.   Намален размер на частиците и увеличена повърхност означава по-голяма разтворимост. Просто казано, това означава, че е необходима далеч по-малко вода, за да може нашият креатин да премине в разтвор. Във фармакологията разтворимостта също е ключова мярка за ефективността на материала.


CreaSyn -   Чист, чист и доверен източник на креатин. Предлага се само от ALLMAX


Креатин монохидратът е най-сериозно проучената и изпитана във времето спортна хранителна добавка в света. Креатинът може да доведе до покачване на чиста мускулна маса, подобряване на ефективността на тренировката и значително повишаване на силата и силата.


 • Микронизиран креатин от фармацевтичен клас
 • Подобрява производителността при краткосрочни тренировки с висока интензивност
 • Помага за увеличаване на мускулна маса, сила и размер
 • Най-изследваната и доказана добавка в света
 • 2.4x по-фин размер на частиците 
 • Подобрена разтворимост


Креатин монохидратът също така предлага терапевтични ползи, включително предотвратяване на изчерпване на АТФ, стимулиране на протеиновия синтез и увеличаване на обема на клетките. Креатин монохидратът е безспорният крал на креатина. Над 95% от всички изследвания, провеждани някога, са използвали креатин монохидрат. Други форми на креатин идват и изчезват, като всички се опитват да твърдят, че са подобрили оригиналния креатин. Истината е, че много малко, ако има такива, научни изследвания дори се опитват да се опитат да докажат, че подобряват представянето по някакъв начин.


КАКВО Е КРЕАТИН?


Креатинът е азотно съединение, което се среща естествено в тялото и помага за доставянето на енергия на всички клетки в тялото, предимно на мускулните клетки. Креатинът е бързо достъпен източник на енергия за мускулни контракции, използван за подобряване на спортните постижения. Доказано е, че креатинът увеличава максималната сила и издръжливост с до 15% и до 30% в изходната мощност и освобождаването на енергия при спортове с кратки интервали.


  

КАК ДЕЙСТВА КРЕАТИНЪТ?


Вътре в мускула креатинът се свързва с фосфатна молекула, за да произведе фосфокреатин, важен фактор при рециклирането на аденозид трифосфат или АТФ. Фосфокреатинът дарява фосфатна молекула на ADP, за да създаде ATP, основният източник на енергия за мускулна контракция, както и други телесни функции. Увеличаването на допълнителната енергия към работещите мускули може да доведе до повишена сила и мощност, подобряване на цялостното представяне на тренировката и увеличаване на печалбите в чиста мускулна маса. Креатинът не само помага на мускулите да издържат на продължителни, по-интензивни тренировъчни сесии, но също така помага да се увеличи степента на възстановяване на мускулите.

Креатин монохидрат
Прием и Дозировка Creatine (CreaSyn™) прием: Смесете 1 лъжичка (5 g) с 200-300 милилитра вода или сок и изпийте 30-60 минути преди тренировка. Атлети, които използват креатин монохидрат трябва да консумират най-малко 2500 мл вода дневно за да има максимална хидратация на организма.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

 • Преглед: 1771
 • Марка AllMax Nutrition
 • Модел 069
 • Наличност В наличност
2Разпродадени Днес
 • 99.00 лв.
 • 89.00 лв.
 • С ДДС

Възможни варианти

Етикети: Креатин монохидрат, Creatine Monohydrate,