Избери най-добрия Креатин за теб ! Следете за промо код в нашата фейсбук страница Фитнес и Здраве

Действие и ефект от прием на Universal Nutrition Micronized Creatine.

Описание на Universal Nutrition Micronized Creatine начин на прием и дозировка

Добавянето на креатин е обичайна практика в спортове, като бодибилдинг, вдигане на тежести, борба, гребане, колоездене, планинско колоездене, тенис, ски, американски футбол, футбол, ръгби, баскетбол, хокей на лед, волейбол, хандбал и лека атлетика.Когато става въпрос за CREAPURE® какъвто е и Universal Nutrition Micronized Creatine,то той ще удовлетвори изискванията дори и най-изтънчения потребителя за качество, безопасност и ефикасност. Високо качество и гаранция за безопасност,това гарантират и притежават креатиновите продукти, които носят логото Creapure®.Това е регистрирана търговска марка и регистрирано лого, за висококачествен чист креатин монохидрат.След като имаме гаранция ,че Креатин Universal осигурява най-чистата, най-лесна за абсорбиране формула Креатин, тогава не се двоумете и добавете прием на креатин за да усигурите на организма високо-енергийна връзка в мускулните и нервните тъкани за поддържане на нивата на АТФ по време на мускулната контракция. Изследванията посочват, че увеличаването на нивата на креатин ще ви помогне да забавите появата на умора, ще повишите енергийния метаболизъм в клетките, както и цялостно подобрение на постиженията.

Често Креатин, се бърка с Л карнитин. Това са две различни добавки с различно действие, Научете повече за Л карнитина https://l-carnitine.bg/

Прочетете Повече информация за прием и Действие на Креатин [тук...]

За да засилите действието и ефекта от прием на креатин, добавете и качесвен Протеин-протеини!

Креатин монохидрат
Прием и Дозировка Universal Nutrition Micronized Creatine прием: Задължително направете зареждаща фаза с креатин монохидрат, след нея може да приемате по 5 грама преди тренировка и 5 грама веднага след тренировка,10 грама дневно.

Мисля, че това е най добрия креатин монохидрат, за момента. Много ефективен и цената му за creapure креатин е много добра.Двоумих се, за креатин монохидрат на оптимум, но не Съжалявам, че избрах този. Препоръчвам ви го!

Universal Nutrition Micronized Creatine Форум

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

Universal Nutrition Micronized Creatine

  • Наличност В наличност
  • 38.00
  • 32.00 лв.


Възможни варианти


Universal Nutrition Micronized Creatine

1 отзива / Мнения и отзиви за креатин


Сходни продукти

Кой е най-добрия креатин, мнения за Optimum Nutrition Creatine Powder

Съвсем не е случайно ,че Optimum Nutrition Creatine Powder е в класациите за най-добър креатин вече години наред.Optimum Nutrition са гарант за качество но когато добавим и CreaPure патент, ..

24.00 лв. 30.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за BioTech USA 100% Creatine Monohydrate

Креатин се свързва с фосфор в организма като креатин фосфат (СР), съединение заредено с енергия, използвана от мускулите при  незабавни енергийни нужди. CP се разгражда директно в аденозин трифос..

8.00 лв. 9.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за MuscleMeds Creatine Decanate

Creatine Decanate на MuscleMeds използва Революционна новаторска технология DecaDrive,която включва използването на методи, които гарантират максимална ефективност и  действие чрез фармацевтични ..

28.00 лв. 36.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Athletic Xtreme German Creatine

Креатин обикновено се приема в продължение на 2 месеца а при някои спортисти и за по дълъг период от време, или се правят цикли. Поради тази причина, качеството на креатин, трябва да бъде важен фактор..

22.00 лв. 28.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Gaspari Nutrition Qualitine Creatine

Gaspari Nutrition Qualitine e стандарт за качество в категория Креатин монохидрат-Pure Creatine Monohydrate. Qualitine няма вкус и е без мирис. Креатин монохидрат е най-проучваната хранителна добавка ..

23.00 лв. 30.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Everbuild creapure creatine 5000

Creapure е най-добрия креатин в световен мащаб.Креатин с логото на Creapure е гаранция за 100% чист продукт, с фармацевтично качество микронизиран креатин монохидрат. 100% Creapure креатин увеличава н..

22.00 лв. 25.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Dymatize Creapure Creatine

Вече сте се убедили, че от компанията Dymatize не правят компромиси с качеството на продуктите. И протеините и аминокиселините са сред най-добрите в цял свят в своята категория. Но бранда имаше нужда ..

27.50 лв. 32.00 лв.

Етикети: Креатин монохидрат, Creatine Monohydrate, Creapure Creatine,

Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега