noscript

Amix Nutrition Creatine Ethyl Ester cps

-0% Amix Nutrition Creatine Ethyl Ester cps

Amix Creatine Ethyl Ester HCL (CEE) е креатин монохидрат с добавен естер,това е органично съединение, образуващо се от естерификация между алкохол и карбоксилна киселина. Тази естерификация позволява на креатина да премине безпрепятствено през клетъчните стени,за да се осъществи по-ефективно снабдяване с креатин и по-малки загуби.Също така не позволява на креатина да се превърне в креатинин,който е вреден.Изследванията потвърждават ,че още през първите секунди на прием на креатин монохидрат по-голямата част от него се превръща в креатинин,точно това се избягва при естерната форма на креатин.Което го прави с-по-висока биологична стойност и се абсорбира по-ефективно в кръвта.Остава напълно стабилен и достига мускулните клетки, което увеличава концентрацията на креатин в мускулите, за да покачите по-бързо сила и мускулна маса.

Креатин Етил естер
Прием и ДозировкаAmix Creatine Ethyl Ester HCL (CEE) прием: 5 капсули два пъти на ден.Първата доза 30 минути преди тренировка, с повече вода вода. След тренировка приемете втората доза с обилно количество вода.

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 4582
  • Марка Amix Nutrition
  • Код на продукта 010
  • Наличност В наличност
0Разпродадени Днес
  • 28.00
  • 27.99

Възможни варианти

Етикети: Креатин етил естер, Creatine Ethyl Ester,

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи