Amix Nutrition Creatine Ethyl Ester cps

Бърза Поръчка

Бърза Поръчка за 15 секунди.

Изпратете Вашите данни и Ние ще се свържем с Вас до 2 часа, за потвърждаване на поръчката.

Име:
Телефон:
E-mail:
Офис Еконт:


Купи
Amix Nutrition Creatine Ethyl Ester cps

Продуктите, които се предлагат на този сайт, не са лекарства и не трябва да се използват за самолечение. Преди да закупите и използвате дадена хранителна добавка, трябва да се консултирате с лекар.

Amix Creatine Ethyl Ester HCL (CEE) е креатин монохидрат с добавен естер,това е органично съединение, образуващо се от естерификация между алкохол и карбоксилна киселина. Тази естерификация позволява на креатина да премине безпрепятствено през клетъчните стени,за да се осъществи по-ефективно снабдяване с креатин и по-малки загуби.Също така не позволява на креатина да се превърне в креатинин,който е вреден.Изследванията потвърждават ,че още през първите секунди на прием на креатин монохидрат по-голямата част от него се превръща в креатинин,точно това се избягва при естерната форма на креатин.Което го прави с-по-висока биологична стойност и се абсорбира по-ефективно в кръвта.Остава напълно стабилен и достига мускулните клетки, което увеличава концентрацията на креатин в мускулите, за да покачите по-бързо сила и мускулна маса.

Креатин Етил естер
Прием и Дозировка Amix Creatine Ethyl Ester HCL (CEE) прием: 5 капсули два пъти на ден.Първата доза 30 минути преди тренировка, с повече вода вода. След тренировка приемете втората доза с обилно количество вода.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 9403
  • Марка Amix Nutrition
  • Модел 010
  • Наличност В наличност
1Разпродадени Днес
  • 38.00 лв.
  • С ДДС

Възможни варианти

Етикети: Креатин етил естер, Creatine Ethyl Ester,