Избери най-добрия Креатин за теб ! Следете за промо код в нашата фейсбук страница Фитнес и Здраве

Действие и ефект от прием на Dymatize Creapure Creatine.

Описание на Dymatize Creapure Creatine начин на прием и дозировка

Вече сте се убедили, че от компанията Dymatize не правят компромиси с качеството на продуктите. И протеините и аминокиселините са сред най-добрите в цял свят в своята категория. Но бранда имаше нужда от подобрение в креатина. И ето, че това дългоочаквано попълнение дойде, Creapure® - най-чистия и висококачествен креатин монохидрат. 100% чистота и бионаличност Creapure® креатин монохидрат направен в Германия. Creapure® е лого гарантиращо за качество на креатина, произвежда се в Германия и е признат за най-добрия креатин в цял свят.

Креатинът е най-добрата хранителна добавка ,когато става въпрос за покачване на мускулна маса и сила. Дневна доза от 3 грама е достатъчна за да ви даде желаните резултати, без да имате странични ефекти.

Често Креатин, се бърка с Л карнитин. Това са две различни добавки с различно действие, Научете повече за Л карнитина https://l-carnitine.bg/

Прочетете Повече информация за прием и Действие на Креатин [тук...]

За да засилите действието и ефекта от прием на креатин, добавете и качесвен Протеин-протеини!

Креатин монохидрат
Прием и Дозировка Dymatize Creapure Creatine прием: Вземете 1 порция на ден, която ви доставя 3 грама креатин. Най-добър ефект се получава при дневен прием на 3 г креатин, препоръчва се за минимум 4-6 седмици употреба. Смесете 1 лъжичка (= 3,4 г) с вода или без кофеинова напитка.

Dymatize Creapure Creatine Форум

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

Dymatize Creapure Creatine

  • Наличност В наличност
  • 32.00
  • 27.50 лв.


Възможни вариантиСходни продукти

Кой е най-добрия креатин, мнения за Universal Nutrition Micronized Creatine

Добавянето на креатин е обичайна практика в спортове, като бодибилдинг, вдигане на тежести, борба, гребане, колоездене, планинско колоездене, тенис, ски, американски футбол, футбол, ръгби, баскетбол, ..

32.00 лв. 38.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Athletic Xtreme German Creatine

Креатин обикновено се приема в продължение на 2 месеца а при някои спортисти и за по дълъг период от време, или се правят цикли. Поради тази причина, качеството на креатин, трябва да бъде важен фактор..

22.00 лв. 28.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за MyProtein Creapure Creatine

Creapure Creatine е най-високо качество и чистота креатин монохидрат, патентован като немски креатин.Като добавим и най-ниска цена за креатин от MyProtein, мнението ми е, че е много добро предложение...

24.00 лв. 30.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Everbuild creapure creatine 5000

Creapure е най-добрия креатин в световен мащаб.Креатин с логото на Creapure е гаранция за 100% чист продукт, с фармацевтично качество микронизиран креатин монохидрат. 100% Creapure креатин увеличава н..

22.00 лв. 25.00 лв.

Етикети: Креатин монохидрат

Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега