noscript

Dymatize Creapure Creatine

New -30% Dymatize Creapure Creatine

Вече сте се убедили, че от компанията Dymatize не правят компромиси с качеството на продуктите. И протеините и аминокиселините са сред най-добрите в цял свят в своята категория. Но бранда имаше нужда от подобрение в креатина. И ето, че това дългоочаквано попълнение дойде, Creapure® - най-чистия и висококачествен креатин монохидрат. 100% чистота и бионаличност Creapure® креатин монохидрат направен в Германия. Creapure® е лого гарантиращо за качество на креатина, произвежда се в Германия и е признат за най-добрия креатин в цял свят.

Креатинът е най-добрата хранителна добавка ,когато става въпрос за покачване на мускулна маса и сила. Дневна доза от 3 грама е достатъчна за да ви даде желаните резултати, без да имате странични ефекти.

Креатин монохидрат
Прием и ДозировкаDymatize Creapure Creatine прием: Вземете 1 порция на ден, която ви доставя 3 грама креатин. Най-добър ефект се получава при дневен прием на 3 г креатин, препоръчва се за минимум 4-6 седмици употреба. Смесете 1 лъжичка (= 3,4 г) с вода или без кофеинова напитка.

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 2909
  • Марка Dymatize
  • Код на продукта 150
  • Наличност В наличност
2Разпродадени Днес
  • 32.00
  • 22.50

Възможни варианти

Етикети: Креатин монохидрат

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи