noscript

Now Foods Kre-Alkalyn

-0% Now Foods Kre-Alkalyn

Now Foods Kre-Alkalyn съдържа патентована формула на буферен креатин в капсули от 750 милиграма, която позволява той да достигне до мускулните клетки с неговата максимална сила и чистота. Тази патентована рН буферна формула преминава стабилна през стомашно-чревния тракт,като предотвратява разпадането на креатина до креатинин и позволява да влезе в мускулната тъкан напълно непроменена и мощна.Като по този начин ефективно се елиминира неприятния за стомаха стрес,който причинява подуване на корема и газове, което е свързано с другите креатинови добавки. Креатинът се образува естествено в организма и се състои от три основни аминокиселини: метионин, аргинин и глицин. Като съществен източник на енергия за мускулната тъкан, прием на креатин допринася за мускулен растеж, като същевременно ще имате енергията за качествени интензивни физически упражнения и тренировки. Креатинът също е в подкрепа и на остротата на мисленето и концентрацията, мускулната издръжливост и сила. Променя се здравословно телесния състав,с покачване на мускулна маса

Кре-алкалин
Прием и ДозировкаNow Foods Kre-Alkalyn 750 мг прием: Вземете от 2-4 капсули дневно (1500-3000 мг) дневно.Разделени преди и след тренировка.

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 4213
  • Марка Now Foods
  • Код на продукта 007
  • Наличност В наличност
2Разпродадени Днес
  • 58.00
  • 57.99

Възможни варианти

Етикети: Kre-Alkalyn, Кре-алкалин,

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи