Избери най-добрия Креатин за теб ! Следете за промо код в нашата фейсбук страница Фитнес и Здраве

Действие и ефект от прием на Pure Nutrition Kre-alkalyn.

Описание на Pure Nutrition Kre-alkalyn начин на прием и дозировка

Научните Изследвания показват драстично увеличение на концентрацията на креатин фосфат,при прием на Пюр нутришън кре-алкалин дори още след първите 2 дни.Защо е така ли? Защото Pure kre-alkalyn е 100% стабилен и няма да се превърне в креатинин още през първите секунди на прием. Този неприятен процес е избегнат,което позволява тази форма на креатин, да се абсорбира по-ефективно в кръвта. Така всеки атлет ще използва по-малки дневни дози креатин, а същевременно ще има още по-добри резултати. Pure kre-alkalyn има рН над 12, изследванията показват, че при тези нива на рН, преобразуването на креатина в креатинин е избегнато. Молекулите са синтезирани с "буферни" агенти от патентования процес на производство. В резултат на това Pure kre-alkalyn, остава напълно стабилен и достига мускулни клетки в пълна сила. Това увеличава концентрацията на креатин фосфат драматично,и води до покачване на мускулна маса,сила и издръжливост.

Често Креатин, се бърка с Л карнитин. Това са две различни добавки с различно действие, Научете повече за Л карнитина https://l-carnitine.bg/

Прочетете Повече информация за прием и Действие на Креатин [тук...]

За да засилите действието и ефекта от прием на креатин, добавете и качесвен Протеин-протеини!

Кре-алкалин
Прием и Дозировка Pure Nutrition Kre-alkalyn прием:Вземете 2 капсули преди тренировка и 2 след тренировка.

Pure Nutrition Kre-alkalyn Форум

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

Pure Nutrition Kre-alkalyn

  • Наличност В наличност
  • 41.00
  • 40.99 лв.


Възможни вариантиСходни продукти

Кой е най-добрия креатин, мнения за All American EFX Efx kre alkalyn

Kre-Alkalyn EFX представлява значителен пробив в индустрията на хранителни добавки за покачване на мускулна маса и сила. Благодарение на своята мулти-патентована, технология за стабилизация на креатин..

31.00 лв. 35.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за All American EFX Efx kre alkalyn PRO

Efx kre alkalyn PRO е изготвен по нова технология кре-алкалин,който ще Ви донесе висока производителност и ще захрани мускулите ви със супер комбинация от нов мулти-патентован Kre-Alkalyn EFX и прециз..

50.00 лв. 59.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Now Foods Kre-Alkalyn

Now Foods Kre-Alkalyn съдържа патентована формула на буферен креатин в капсули от 750 милиграма, която позволява той да достигне до мускулните клетки с неговата максимална сила и чистота. Тази патенто..

57.99 лв. 58.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Amix Kre-Alkalyn

Основният проблем с всички съществуващи видове креатин е че организма има нужда от доставка на креатин в използваема за него форма. Смята се, че основната причина за оплаквания, произтичащи от консума..

41.99 лв. 42.00 лв.

Етикети: Kre-alkalyn, Кре-алкалин,

Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега