noscript

Scitec 100% Creatine Monohydrate

-20% Scitec 100% Creatine Monohydrate

Основната цел на всички спортисти и хора, които тренират активно във фитнес залите, е запазването на енергията,така необходима за гориво на мускулите и мозъка. Този проблем се отнася и за спортисти, при които се изискват издръжливост, при тях проблема е по-бързо възстановяване в след интензивни тренировки.

Снабдяването с енергия за мускулните съкращения, се осигурява от молекулни съединения аденозин трифосфат (АТР). В нашето тяло, ATP имат ограничен жизнен цикъл, около 2 секунди при интензивно мускулно натоварване.Нашето тяло използва креатин фосфат за бързо попълване на молекулите АТФ.Ето защо е нужно да добавите прием на Scitec 100% Creatine Monohydrate.

От количеството на креатин, което се съхранява в нашите клетки, зависи колко и как ефективно нашите тела произвеждат ATP. Креатина е производител на ATP. На свой ред, креатина в организма се произвежда в черния дроб и се натрупва за съхранение в мозъка, скелетните мускули и сърдечния мускул, тези запаси се използват за производството на АТР. Повече креатин, концентриран в мускулите, означава по-високо производство на енергия, което позволява на мускулите да работят по-дълго с максимален интензитет.Заредете мускулите с 100 % Creatine Scitec.

Креатин монохидрат
Прием и Дозировка

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 8533
  • Марка Scitec Nutrition
  • Код на продукта 003
  • Наличност В наличност
27Разпродадени Днес
  • 10.00
  • 8.00

Възможни варианти

Етикети: Креатин монохидрат, Creatine Monohydrate,

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи