Избери най-добрия Креатин за теб ! Следете за промо код в нашата фейсбук страница Фитнес и Здраве

Действие и ефект от прием на Scitec 100% Creatine Monohydrate.

Описание на Scitec 100% Creatine Monohydrate начин на прием и дозировка

Основната цел на всички спортисти и хора, които тренират активно във фитнес залите, е запазването на енергията,така необходима за гориво на мускулите и мозъка. Този проблем се отнася и за спортисти, при които се изискват издръжливост, при тях проблема е по-бързо възстановяване в след интензивни тренировки.

Снабдяването с енергия за мускулните съкращения, се осигурява от молекулни съединения аденозин трифосфат (АТР). В нашето тяло, ATP имат ограничен жизнен цикъл, около 2 секунди при интензивно мускулно натоварване.Нашето тяло използва креатин фосфат за бързо попълване на молекулите АТФ.Ето защо е нужно да добавите прием на Scitec 100% Creatine Monohydrate.

От количеството на креатин, което се съхранява в нашите клетки, зависи колко и как ефективно нашите тела произвеждат ATP. Креатина е производител на ATP. На свой ред, креатина в организма се произвежда в черния дроб и се натрупва за съхранение в мозъка, скелетните мускули и сърдечния мускул, тези запаси се използват за производството на АТР. Повече креатин, концентриран в мускулите, означава по-високо производство на енергия, което позволява на мускулите да работят по-дълго с максимален интензитет.Заредете мускулите с 100 % Creatine Scitec.

Често Креатин, се бърка с Л карнитин. Това са две различни добавки с различно действие, Научете повече за Л карнитина https://l-carnitine.bg/

Прочетете Повече информация за прием и Действие на Креатин [тук...]

За да засилите действието и ефекта от прием на креатин, добавете и качесвен Протеин-протеини!

Креатин монохидрат
Прием и Дозировка

Scitec 100% Creatine Monohydrate Форум

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

Scitec 100% Creatine Monohydrate

  • Наличност В наличност
  • 10.00
  • 8.00 лв.


Възможни вариантиСходни продукти

Кой е най-добрия креатин, мнения за Pure Nutrition 100% Pure Creatine

Популярността на Креатин не стихва вече десетилетия, креатин монохидрат е клинично доказан в множество изследвания, като ефективен за увеличаване на мускулната маса, сила и забавяне на умората, което ..

19.99 лв. 20.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Athletic Xtreme German Creatine

Креатин обикновено се приема в продължение на 2 месеца а при някои спортисти и за по дълъг период от време, или се правят цикли. Поради тази причина, качеството на креатин, трябва да бъде важен фактор..

22.00 лв. 28.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за MuscleTech Essentials series Platinum 100% Creatine

MuscleTech Essentials series Platinum 100% Creatine предлагат високо качествен HPLC-тестван креатин.HPLC креатин монохидрат е форма на креатин, която има по-висок процент на усвояване, отколкото други..

38.00 лв. 48.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Gaspari Nutrition Qualitine Creatine

Gaspari Nutrition Qualitine e стандарт за качество в категория Креатин монохидрат-Pure Creatine Monohydrate. Qualitine няма вкус и е без мирис. Креатин монохидрат е най-проучваната хранителна добавка ..

23.00 лв. 30.00 лв.

Етикети: Креатин монохидрат, Creatine Monohydrate,

Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега