Избери най-добрия Креатин за теб ! Следете за промо код в нашата фейсбук страница Фитнес и Здраве

Действие и ефект от прием на Gaspari Nutrition Qualitine Creatine.

Описание на Gaspari Nutrition Qualitine Creatine начин на прием и дозировка

Gaspari Nutrition Qualitine e стандарт за качество в категория Креатин монохидрат-Pure Creatine Monohydrate. Qualitine няма вкус и е без мирис. Креатин монохидрат е най-проучваната хранителна добавка и фитнес добавка. През последните две десетилетия тя се превърна в задължителен атрибут от арсенала, за покачване на мускулна маса и сила. Има вече над 200 научни изследвания и тестове по света които ясно, свидетелстват за безопасността и ефективността на тази съставка. И Американският колеж по спортна медицина (ACSM) и Международното дружество на Sports Nutrition (ISSN) са единодушни и имат консенсус, по отношение на ефективността на креатин. Стотици университетски преподаватели, лекари по спортна медицина и спортни треньори са съгласни, че креатин монохидрат е може би единствената най-ефективна хранителна съставка на разположение на пазара на фитнес добавки днес. Когато купувате Qualitine от creatine.bg на марката Gaspari Nutrition, имате гаранция,че това е максимално чист и свободен от замърсители креатин.

Често Креатин, се бърка с Л карнитин. Това са две различни добавки с различно действие, Научете повече за Л карнитина https://l-carnitine.bg/

Прочетете Повече информация за прием и Действие на Креатин [тук...]

За да засилите действието и ефекта от прием на креатин, добавете и качесвен Протеин-протеини!

Креатин монохидрат
Прием и Дозировка Gaspari Nutrition Qualitine прием: Вземете една доза от 5 грама (една чаена лъжичка) с 200 мл вода или друга подходяща течност или напитка в рамките на 15 минути преди или след тренировка.

Gaspari Nutrition Qualitine Creatine Форум

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

Gaspari Nutrition Qualitine Creatine

  • Наличност В наличност
  • 30.00
  • 23.00 лв.


Възможни варианти


Gaspari Nutrition Qualitine Creatine

0 отзива / Мнения и отзиви за креатин


Сходни продукти

Кой е най-добрия креатин, мнения за Universal Nutrition Micronized Creatine

Добавянето на креатин е обичайна практика в спортове, като бодибилдинг, вдигане на тежести, борба, гребане, колоездене, планинско колоездене, тенис, ски, американски футбол, футбол, ръгби, баскетбол, ..

32.00 лв. 38.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Scitec 100% Creatine Monohydrate

Основната цел на всички спортисти и хора, които тренират активно във фитнес залите, е запазването на енергията,така необходима за гориво на мускулите и мозъка. Този проблем се отнася и за спортисти, п..

8.00 лв. 10.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за BioTech USA 100% Creatine Monohydrate

Креатин се свързва с фосфор в организма като креатин фосфат (СР), съединение заредено с енергия, използвана от мускулите при  незабавни енергийни нужди. CP се разгражда директно в аденозин трифос..

8.00 лв. 9.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Now Foods Creatine Monohydrate

Креатинът е може би най-популярната добавка сред всички активно спортуващи, поради способността му да служи като енергиен резервоар, особено по време на интензивно физическо натоварване. По време на к..

26.99 лв. 27.00 лв.

Етикети: Креатин монохидрат

Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега