noscript

Gaspari Nutrition Qualitine Creatine

New -23% Gaspari Nutrition Qualitine Creatine

Gaspari Nutrition Qualitine e стандарт за качество в категория Креатин монохидрат-Pure Creatine Monohydrate. Qualitine няма вкус и е без мирис. Креатин монохидрат е най-проучваната хранителна добавка и фитнес добавка. През последните две десетилетия тя се превърна в задължителен атрибут от арсенала, за покачване на мускулна маса и сила. Има вече над 200 научни изследвания и тестове по света които ясно, свидетелстват за безопасността и ефективността на тази съставка. И Американският колеж по спортна медицина (ACSM) и Международното дружество на Sports Nutrition (ISSN) са единодушни и имат консенсус, по отношение на ефективността на креатин. Стотици университетски преподаватели, лекари по спортна медицина и спортни треньори са съгласни, че креатин монохидрат е може би единствената най-ефективна хранителна съставка на разположение на пазара на фитнес добавки днес. Когато купувате Qualitine от creatine.bg на марката Gaspari Nutrition, имате гаранция,че това е максимално чист и свободен от замърсители креатин.

Креатин монохидрат
Прием и ДозировкаGaspari Nutrition Qualitine прием: Вземете една доза от 5 грама (една чаена лъжичка) с 200 мл вода или друга подходяща течност или напитка в рамките на 15 минути преди или след тренировка.

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 3432
  • Марка Gaspari Nutrition
  • Код на продукта 062
  • Наличност В наличност
2Разпродадени Днес
  • 30.00
  • 23.00

Възможни варианти

Етикети: Креатин монохидрат

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи