noscript

Pure Nutrition 100% Pure Creatine

-0% Pure Nutrition 100% Pure Creatine

Популярността на Креатин не стихва вече десетилетия, креатин монохидрат е клинично доказан в множество изследвания, като ефективен за увеличаване на мускулната маса, сила и забавяне на умората, което позволява на спортистите да тренират по-тежко и да постигнат по-добри резултати.Creatine влияние върху ATP и е от решаващо значение за метаболитните дейности, особено за дейности като вдигане на тежести, спринтове и скачане, където е необходима краткосрочна висока интензивност. Pure Nutrition 100% Pure Creatine е хранителна добавка, която използват много културисти, за да се увеличи капацитета при натоварванията, силата, телесната маса и по-бързо възстановяване на мускулите след тренировка.

Creatine Monohydrate Pure Nutrition е чисто бял прах, който няма вкус и мирис. Креатин монохидрат на прах на Pure Nutrition е лесно разтворим във вода, плодов сок или шейк. Абсорбцията на креатин се подобрява значително, когато се приема с нещо, което увеличава нивата на инсулина. За подобряване на усвояването на креатин го смесвайте с напитка, която има висок гликемичен индекс.

Креатин монохидрат
Прием и ДозировкаPure Nutrition 100% Pure Creatine Начин на прием и дозировка : Зареждаща фаза първите 5 дни по 5 грама 4 пъти на ден , след това се приема 2 пъти на ден по 5 грама преди и след тренировка.

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 4642
  • Марка Pure Nutrition
  • Код на продукта 015
  • Наличност В наличност
5Разпродадени Днес
  • 20.00
  • 19.99

Възможни варианти

Етикети: Креатин монохидрат, Creatine,

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи