Избери най-добрия Креатин за теб ! Следете за промо код в нашата фейсбук страница Фитнес и Здраве

Действие и ефект от прием на Pure Nutrition 100% Pure Creatine.

Описание на Pure Nutrition 100% Pure Creatine начин на прием и дозировка

Популярността на Креатин не стихва вече десетилетия, креатин монохидрат е клинично доказан в множество изследвания, като ефективен за увеличаване на мускулната маса, сила и забавяне на умората, което позволява на спортистите да тренират по-тежко и да постигнат по-добри резултати.Creatine влияние върху ATP и е от решаващо значение за метаболитните дейности, особено за дейности като вдигане на тежести, спринтове и скачане, където е необходима краткосрочна висока интензивност. Pure Nutrition 100% Pure Creatine е хранителна добавка, която използват много културисти, за да се увеличи капацитета при натоварванията, силата, телесната маса и по-бързо възстановяване на мускулите след тренировка.

Creatine Monohydrate Pure Nutrition е чисто бял прах, който няма вкус и мирис. Креатин монохидрат на прах на Pure Nutrition е лесно разтворим във вода, плодов сок или шейк. Абсорбцията на креатин се подобрява значително, когато се приема с нещо, което увеличава нивата на инсулина. За подобряване на усвояването на креатин го смесвайте с напитка, която има висок гликемичен индекс.

Често Креатин, се бърка с Л карнитин. Това са две различни добавки с различно действие, Научете повече за Л карнитина https://l-carnitine.bg/

Прочетете Повече информация за прием и Действие на Креатин [тук...]

За да засилите действието и ефекта от прием на креатин, добавете и качесвен Протеин-протеини!

Креатин монохидрат
Прием и Дозировка Pure Nutrition 100% Pure Creatine Начин на прием и дозировка : Зареждаща фаза първите 5 дни по 5 грама 4 пъти на ден , след това се приема 2 пъти на ден по 5 грама преди и след тренировка.

невероятен продукт, препоръчвам на всички които търсят вариант ,цена-качество

Pure Nutrition 100% Pure Creatine Форум

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

Pure Nutrition 100% Pure Creatine

  • Наличност В наличност
  • 20.00
  • 19.99 лв.


Възможни вариантиСходни продукти

Кой е най-добрия креатин, мнения за Optimum Nutrition Creatine Powder

Съвсем не е случайно ,че Optimum Nutrition Creatine Powder е в класациите за най-добър креатин вече години наред.Optimum Nutrition са гарант за качество но когато добавим и CreaPure патент, ..

24.00 лв. 30.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Scitec 100% Creatine Monohydrate

Основната цел на всички спортисти и хора, които тренират активно във фитнес залите, е запазването на енергията,така необходима за гориво на мускулите и мозъка. Този проблем се отнася и за спортисти, п..

8.00 лв. 10.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за BioTech USA 100% Creatine Monohydrate

Креатин се свързва с фосфор в организма като креатин фосфат (СР), съединение заредено с енергия, използвана от мускулите при  незабавни енергийни нужди. CP се разгражда директно в аденозин трифос..

8.00 лв. 9.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за MuscleMeds Creatine Decanate

Creatine Decanate на MuscleMeds използва Революционна новаторска технология DecaDrive,която включва използването на методи, които гарантират максимална ефективност и  действие чрез фармацевтични ..

28.00 лв. 36.00 лв.

Етикети: Креатин монохидрат, Creatine,

Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега