Избери най-добрия Креатин за теб ! Следете за промо код в нашата фейсбук страница Фитнес и Здраве

Действие и ефект от прием на Optimum Nutrition Creatine Powder.

Описание на Optimum Nutrition Creatine Powder начин на прием и дозировка

Съвсем не е случайно ,че Optimum Nutrition Creatine Powder е в класациите за най-добър креатин вече години наред.Optimum Nutrition са гарант за качество но когато добавим и CreaPure патент, летвата е вдигната много високо.Креапюр креатин осигурява най-доброто качество креатин ,което можете да си купите. Напълно разтворим и усвоим микронизиран креатин. Прочети защо Creapure ® е първокласна марка за креатин в световен мащаб. Когато става въпрос за качествен креатин, няма друга марка която да съчетава трите най-важни фактора за качеството на производство,така както Creapure.

Прием на креатин, дори и в краткосрочен план, значително подобрява максималната сила и издръжливост. Взимането на креатин подобрява концентрацията, повишава издръжливостта в тренировките и ще имате по-бързо възстановяване.

За спортове, които изискват бързина, като спринт, скок на дължина, плуване, каране на каяк / гребане, и за интензивни тренировки за сила както при културисти и велосипедисти, креатин може значително да подобри ефективността в областта на максимална сила и издръжливост (5-15%), с интервални тренировки в максимален обхват (5-20%), с производство на енергия в кратки спринтове (ок. 30%), и в тренировките с повтарящи спринтове (5-15%).Най-голямо подобрение в производителността могат да бъдат открити по време на серия от повтарящи се видове с висока интензивност на натоварване, които са прекъснати от сравнително кратък период на почивка (например 20-60 секунди). Прекъсванията на почивка са достатъчни, за да се постигне по-голямо възстановяване на концентрациите фосфокреатин.

Често Креатин, се бърка с Л карнитин. Това са две различни добавки с различно действие, Научете повече за Л карнитина https://l-carnitine.bg/

Прочетете Повече информация за прием и Действие на Креатин [тук...]

За да засилите действието и ефекта от прием на креатин, добавете и качесвен Протеин-протеини!

Креатин монохидрат
Прием и Дозировка Креатин на Оптимум прием:В тренировъчен ден 5 грама преди и 5 след тренировка!В не тренировъчен ден Вземете по 5 грама по време на закуска,и 5 грама на вечеря. Пийте повече вода и увеличете простите въглехидрати, при зареждащата фаза на прием на креатин, това ще засили действието на креатин.

Optimum Nutrition Creatine Powder Форум

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

Optimum Nutrition Creatine Powder

  • Наличност В наличност
  • 30.00
  • 24.00 лв.


Възможни вариантиСходни продукти

Кой е най-добрия креатин, мнения за Universal Nutrition Micronized Creatine

Добавянето на креатин е обичайна практика в спортове, като бодибилдинг, вдигане на тежести, борба, гребане, колоездене, планинско колоездене, тенис, ски, американски футбол, футбол, ръгби, баскетбол, ..

32.00 лв. 38.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за BioTech USA 100% Creatine Monohydrate

Креатин се свързва с фосфор в организма като креатин фосфат (СР), съединение заредено с енергия, използвана от мускулите при  незабавни енергийни нужди. CP се разгражда директно в аденозин трифос..

8.00 лв. 9.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за MuscleMeds Creatine Decanate

Creatine Decanate на MuscleMeds използва Революционна новаторска технология DecaDrive,която включва използването на методи, които гарантират максимална ефективност и  действие чрез фармацевтични ..

28.00 лв. 36.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Pure Nutrition 100% Pure Creatine

Популярността на Креатин не стихва вече десетилетия, креатин монохидрат е клинично доказан в множество изследвания, като ефективен за увеличаване на мускулната маса, сила и забавяне на умората, което ..

19.99 лв. 20.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Athletic Xtreme German Creatine

Креатин обикновено се приема в продължение на 2 месеца а при някои спортисти и за по дълъг период от време, или се правят цикли. Поради тази причина, качеството на креатин, трябва да бъде важен фактор..

22.00 лв. 28.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за MuscleTech Essentials series Platinum 100% Creatine

MuscleTech Essentials series Platinum 100% Creatine предлагат високо качествен HPLC-тестван креатин.HPLC креатин монохидрат е форма на креатин, която има по-висок процент на усвояване, отколкото други..

38.00 лв. 48.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за BSN Creatine DNA

BSN Creatine DNA осигурява 5 грама чист, микронизиран креатин монохидрат без никакви пълнители или добавки.Неовкусен, което означава ,че можете да го добавите към вашия шейк след тренировка за възстан..

15.00 лв. 32.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Now Foods Creatine Monohydrate

Креатинът е може би най-популярната добавка сред всички активно спортуващи, поради способността му да служи като енергиен резервоар, особено по време на интензивно физическо натоварване. По време на к..

26.99 лв. 27.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Amix creatine monohydrate powder

Amix creatine monohydrate powder e 100% чист микронизиран креатин монохидрат.Това което е важно да се подчертае за този креатин е ,че има хроматографични тестове (HPLC) ,които потвърждават добротокач..

19.99 лв. 20.00 лв.
Кой е най-добрия креатин, мнения за Mex Nutrition Pure Creatine Monohydrate

Креатин монохидрат, който се предлага на пазара с лого Creapure ® на опаковката си показват, че техният продукт съдържа най-доброто качество на съставките  с произход от Германия.Името на марката..

24.99 лв. 25.00 лв.

Етикети: Creatine Powder, Креатин монохидрат, Creatine Monohydrate, Creapure Creatine,

Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега