noscript

BioTech USA 100% Creatine Monohydrate

-11% BioTech USA 100% Creatine Monohydrate

Креатин се свързва с фосфор в организма като креатин фосфат (СР), съединение заредено с енергия, използвана от мускулите при  незабавни енергийни нужди. CP се разгражда директно в аденозин трифосфат (ATP, топлинна енергия) първичен източник на енергия за организма. Всякакви бързи и мощни движения като вдигане на тежести или спринт, са подхранвани от CP. Скелетната мускулатура държи CP в големи количества в зависимост от нивото на спортиста. Мускулите, които са принудени да изпълняват движения които изискват значително ниво на енергия често имат, и изискват много по-големи концентрации на креатин, свободни аминокиселини, и протеини. Повече запаси от креатин които можете да усигурите чрез прием на 100% Креатин Монохидрат Микронизиран, означава, че ще дадете на тялото си енергията нужна за извършване на повече работа, в точно определения момент.Прием на BioTech USA 100% Creatine Monohydrate сe превърна в задължително условие за атлети, които искат да увеличат интензивността на тренировката, и да забавят появата на умора. Изследванията показват, че допълването на дневното меню с 100% Creatine Monohydrate 100gr BioTech , може да стимулира покачване на мускулна маса, сила и издръжливост, подобряване на спортните постижения, както и ускоряване на възстановяването на мускулите.

Креатин монохидрат
Прием и ДозировкаBioTech USA 100% Creatine Monohydrate прием: 100% чист фармацевтичен креатин на прах, приемайте 5 грама преди тренировка и 5 грама след тренировка.

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 7216
  • Марка BioTech USA
  • Код на продукта 004
  • Наличност В наличност
23Разпродадени Днес
  • 9.00
  • 8.00

Възможни варианти

Етикети: Креатин монохидрат, Creatine Monohydrate

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи