noscript

Now Foods Creatine Monohydrate

-0% Now Foods Creatine Monohydrate

Креатинът е може би най-популярната добавка сред всички активно спортуващи, поради способността му да служи като енергиен резервоар, особено по време на интензивно физическо натоварване. По време на кратки и интензивни тренировки, тялото разгражда аденозин трифосфат (ATP) в аденозин дифосфат (ADP) и фосфати за енергия. Креатинът помага на тялото да конвертирате ADP обратно към ATP, предлагайки по-големи количества от ATP за енергия, които могат да повишат краткосрочна издръжливост и сила. Креатинът се съхранява за по-нататъшна употреба от мускулните клетки, така служи като "енергиен резервоар" за всеки спортист който го приема.

Креатин монохидрат
Прием и ДозировкаNow Foods Creatine Monohydrate прием: Вземете 3 до 4 пъти дневно по 5 грама креатин, преди и след тренировка през първите 7 дни. След това, поддръжаща доза, от 1 до 3 пъти дневно по 5 грама креатин. Оставяйте по 3 до 4 часа между дозите.

Мнения и отзиви за креатин

Забележка: Моля, не поставяйте линкове в коментарите, системата ще ги показва като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 4253
  • Марка Now Foods
  • Код на продукта 045
  • Наличност В наличност
0Разпродадени Днес
  • 27.00
  • 26.99

Възможни варианти

Етикети: Креатин монохидрат, Creatine Monohydrate

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи