Pure Nutrition Creapure Creatine

Бърза Поръчка

Бърза Поръчка за 15 секунди.

Изпратете Вашите данни и Ние ще се свържем с Вас до 2 часа, за потвърждаване на поръчката.

Име:
Телефон:
E-mail:
Офис Еконт:


Купи
Нов Pure Nutrition Creapure Creatine

Продуктите, които се предлагат на този сайт, не са лекарства и не трябва да се използват за самолечение. Преди да закупите и използвате дадена хранителна добавка, трябва да се консултирате с лекар.

Creature of Pure Nutrition USA е предпочитан избор за много фитнес любители. Всеки активно спортуващ ентусиаст знае какво е креатин. И по-голям процент от спортистите се доверяват на монохидрата като най-ефективната форма, независимо от многото вариации на пазара. Но има ли разлика между различните видове монохидрат?


Е, време е да разсеем едно често срещано погрешно схващане. Тоест приемане на креатин независимо от марката или суровината, стига да е монохидрат. Не са много експертите, които дават съвети в тази област: „Вземете най-евтиното. Всичко е маркетинг“. Ако последното беше вярно, нямаше да има компания, която да инвестира толкова много изследвания и квалифициран персонал, за да произведе най-чистия креатин в света.


Стига с обобщенията, ето малко факти. Три държави масово произвеждат креатин: Германия, Китай и САЩ. От тези три, Германия (производителят на AlzChem) произвежда най-чистия креатин без примеси, известен като Creature. Спецификацията на Creature отговаря на строги изисквания. Подлага се на тест за примеси с помощта на течна хроматография под високо налягане (HPLC). Типичните аналитични стойности за Creature са както следва: Креатин монохидрат: мин. 99,95%, креатинин: <67 ppm (под границата на откриване), дициандиамид (DCD): <30 ppm, дихидротриазин (DHT): не е открит. Всичко споменато до тук не е просто маркетинг; това са научни и неоспорими факти.

Креатин монохидрат
Прием и Дозировка Pure Nutrition CreaPure Creatine Начин на прием и дозировка : Зареждаща фаза първите 5 дни по 5 грама 4 пъти на ден , след това се приема 2 пъти на ден по 5 грама преди и след тренировка.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 171
  • Марка Pure Nutrition
  • Модел 075
  • Наличност В наличност
0Разпродадени Днес
  • 48.00 лв.
  • С ДДС

Възможни варианти