Universal Nutrition Micronized Creatine

Бърза Поръчка

Бърза Поръчка за 15 секунди.

Изпратете Вашите данни и Ние ще се свържем с Вас до 2 часа, за потвърждаване на поръчката.

Име:
Телефон:
E-mail:
Офис Еконт:


Купи
Universal Nutrition Micronized Creatine

Продуктите, които се предлагат на този сайт, не са лекарства и не трябва да се използват за самолечение. Преди да закупите и използвате дадена хранителна добавка, трябва да се консултирате с лекар.

Добавянето на креатин е обичайна практика в спортове, като бодибилдинг, вдигане на тежести, борба, гребане, колоездене, планинско колоездене, тенис, ски, американски футбол, футбол, ръгби, баскетбол, хокей на лед, волейбол, хандбал и лека атлетика.Когато става въпрос за CREAPURE® какъвто е и Universal Nutrition Micronized Creatine,то той ще удовлетвори изискванията дори и най-изтънчения потребителя за качество, безопасност и ефикасност. Високо качество и гаранция за безопасност,това гарантират и притежават креатиновите продукти, които носят логото Creapure®.Това е регистрирана търговска марка и регистрирано лого, за висококачествен чист креатин монохидрат.След като имаме гаранция ,че Креатин Universal осигурява най-чистата, най-лесна за абсорбиране формула Креатин, тогава не се двоумете и добавете прием на креатин за да усигурите на организма високо-енергийна връзка в мускулните и нервните тъкани за поддържане на нивата на АТФ по време на мускулната контракция. Изследванията посочват, че увеличаването на нивата на креатин ще ви помогне да забавите появата на умора, ще повишите енергийния метаболизъм в клетките, както и цялостно подобрение на постиженията.

Креатин монохидрат
Прием и Дозировка Universal Nutrition Micronized Creatine прием: Задължително направете зареждаща фаза с креатин монохидрат, след нея може да приемате по 5 грама преди тренировка и 5 грама веднага след тренировка,10 грама дневно.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

  • Преглед: 20441
  • Марка Universal Nutrition
  • Модел 002
  • Наличност В наличност
40Разпродадени Днес
  • 71.00 лв.
  • С ДДС

Възможни варианти

Етикети: Креатин монохидрат, Creatine Monohydrate, Creapure Creatine,